Привет от селския клуб
Как успя точно от тази обработвана снимка да разбереш , че ме псуват и заслепяват габаритите
Всяка вечер почти карам с колеги от форума, ако заслепяваха щяха да ми кажат, също други момчета с който карам са с 10в и си карам зад тях без да ме заслепяват. Ти изобщо не си виждал на живо как свети 10в и дали има разлика с 5в, колко колеги казаха че е минимална разликата, ти тръгна тука нарицания за "селски" изпълнения да вкарваш
п.п. и това на снимката нищо не е, ти да видиш на стоповете за мъгла какви сам сложил 100 ватови от лампиона в нас
Не виждам като цяло кво се палите по темата, колегата пита само дали има проблем да сложи такива. Има достатъчно отговори, нито инсталацията ще му изгори, пък за заслепяването вярно или не си е негов личен избор

Има много хора с по 100 ватови на късите, всеки си кара както иска, не че е правилно , но не сме ние който ще си налагаме мнението кой как да кара.
п.п.2 и между другото диодните стопове на едно ауди с8, бмв7 заслепяват и дразнят 100 пъти повече от една 10в лампионка поставена в тъмен стоп

Каспър