така варзал сам всичко проблема знам какав е но незнам от каде идва
Колата само припалва в смисал според мене има искра на свещите като е само на стартер докато варти защото и на дърпане не иска бе по никав начин не иска а на старт само израмжи и изгасне как пусна контакта за да се върне ключа
+а за клапаните на газта сам го взел от бубината а бензиновите помпи просто съм им откачил буксите да не компа нещо да се багва ? махнал сам и инжекциона и тея 2те букси дето са при въздушния филтър и те седят е така свободно
Kолата работеше на бензин,няма стъпково моторче и е направена с некво кранче аз маркуча за стъпковото моторче не сам го връзвал щото според мене няма смисъл поне за 1то палене...
Колата е с чисто нови свещи
то и старите беха нови ама от бензина беха по черни и от гърне
изпарителя е 140 кв брц

ПРоблем КР на газ не пали
- sweetlulu
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ПРоблем КР на газ не пали
Спокойно колега и моя никога не пали на газ.Механичния инжекцион-винаги се пали на бензин, всички газаджии който съм питал са ми казали така.Пали единствено загряла е то ако я изгасиш за не по - малко от минута
.Така че пали си на бензин и си свиркай! 

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sweetlulu написа:Спокойно колега и моя никога не пали на газ.Механичния инжекцион-винаги се пали на бензин, всички газаджии който съм питал са ми казали така.Пали единствено загряла е то ако я изгасиш за не по - малко от минута.Така че пали си на бензин и си свиркай!
нещо някъде са те излагали доста,имам ЕВ на газ направо сам му запушил дупките за дюзите с поксипол и си палим и на -15 и си ми харчи нормално 10-12 с чобаснко каране 6 сас 100 км извънградско имах и друг кр и той си палеше на газ тоя незнам що не иска..
и няма как да го пала набензин защото му махнах инжекцията
- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А баланса на изпарителя вързан ли е?????
Върни се в “Автогазови уредби”