Искам да си направя голфчето без дръжки на вратите

Junior написа:Начина с ел. механизма е лесен ... трябва ни машинка(ки) за централно електрически от някой магазин (БСМ софия на Цариградско има такива) колегата Glove ме бе карал от там да си взимам като слагахме централно на 1вата ми кола. По 5-6лв бяха. Аларма с управление на централното и после слагащ машинката както е показана горе на снимката с механизама>... Като отключиш с алармата вместо да ти се дига палеца за вратата, ма6инката открехва врата все едно си дръпнал дръжката на вратата...
Kuncavia написа:И на 4-вратката седи добре, имаш ли идея, кой му е китвал вратите ?
Kuncavia написа:Junior написа:Начина с ел. механизма е лесен ... трябва ни машинка(ки) за централно електрически от някой магазин (БСМ софия на Цариградско има такива) колегата Glove ме бе карал от там да си взимам като слагахме централно на 1вата ми кола. По 5-6лв бяха. Аларма с управление на централното и после слагащ машинката както е показана горе на снимката с механизама>... Като отключиш с алармата вместо да ти се дига палеца за вратата, ма6инката открехва врата все едно си дръпнал дръжката на вратата...
"Те тава" е добро пояснение. Аз само на едната врата искам да го направя така. Идва въпроса обаче като затворя врата, и за да я отворя, трябва да заключа и после да отключа лиИ кой може да се позаиграе, аз пипкави работи не барам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта