малко помощ за VIN

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
kamikadze
Автомобил:
Двигател:

малко помощ за VIN

Мнениеот kamikadze » Нед 24 яну 2010 10:29

колеги ,може ли малко помощ за VIN не съм на, ти с немския и не мога да се оправя в официялния сайт на VW номера е ............. искам да разбера дали ABS и AIR BAG ,защото има надпис и уж зарежда ама може и самото табло да е сменяно ,а AIR BAG на волана няма ,благодаря предварително :beer

Последна промяна от kamikadze на Нед 24 яну 2010 15:53, променено общо 1 път.

winbooz
Автомобил:
Двигател:

Re: малко помощ за VIN

Мнениеот winbooz » Нед 24 яну 2010 11:32

Къде в официялния сайт на VW има разшифроване на VIN?

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Нед 24 яну 2010 13:18

Вземи си изтрий вина от мнението, че има много доброжелатели от форума mhihi От него няма да разбереш това което искаш.
Дали имаш тези екстри можеш да разбереш от бележката с кодове в багажника :wink: Намери бележката, виж кодовете и тук ще разбереш кой код какво означава:
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icefire » Нед 24 яну 2010 19:48

Ако случайно колата ти има сервизна книжка, там е залепен същият стикер като този в багажника. Там е указано имаш или не.

sharap3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sharap3333 » Нед 24 яну 2010 20:51

icefire написа:Ако случайно колата ти има сервизна книжка, там е залепен същият стикер като този в багажника. Там е указано имаш или не.

Да,съгласен съм с колегата. :да: :да:

Потребителски аватар
kamikadze
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kamikadze » Нед 24 яну 2010 22:48

сервизна книжка нямам колеги и от там ми са пролемите дори днес не можах да си включа награването на задния прозорец и халогените ,предполагам че прблема е от копчетата , но тепърва започвам да стягам колицата , но въпроса ми бе за АБС и възглавниците ,знам че изглеждам глупаво с тоя въпрос но колегата Каспър ми даде един сайт които не ми дава пълна информация за голфу има само това като съвпадение (1HZ labels without country group ), не то обвинявам ,дори съм му благодарен за помощта защото може аз дане мога да се ориентирам в сайта

Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот icefire » Пон 25 яну 2010 0:13

Ами колега, виж има ли пиропатрон (в прага май беше), модул на еърбеговете (не съм сигурен къде трябва да е, май някъде около скоростния лост като махнеш пластмасите) и т.н... Иначе не се сещам как да разбереш.. нека колегите да кажат къде е модула SRS, щото мойта е без бегове и не съм се интересувал..

gogovaseev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gogovaseev » Пон 25 яну 2010 7:17

icefire написа:Ами колега, виж има ли пиропатрон (в прага май беше), модул на еърбеговете (не съм сигурен къде трябва да е, май някъде около скоростния лост като махнеш пластмасите) и т.н... Иначе не се сещам как да разбереш.. нека колегите да кажат къде е модула SRS, щото мойта е без бегове и не съм се интересувал..

колега тои пиропатрона не е вав прага а е на самия аербег, а това де е пред скоростите под таблото е компа за беговете и даже ако не се лажа на него си пи6е за колко бега е.поне на моя голф 4 1,9тди е там и пи6е номера еди си какво еди си какво и 4 аербега.успех :beer

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Пон 25 яну 2010 16:47

kamikadze написа:...има само това като съвпадение (1HZ labels without country group )...

Колега от къде го изкара това 1HZ :?: Нали ти казах да си погледнеш етикета в багажника, не VIN-а :!: Там са въпросните кодове на оборудването. Що се отнася до пиропатроните те са долу в прага и факта, че имаш такива не означава, че имаш и бегове.

gogovaseev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gogovaseev » Пон 25 яну 2010 20:31

Каспър написа:
kamikadze написа:...има само това като съвпадение (1HZ labels without country group )...

Колега от къде го изкара това 1HZ :?: Нали ти казах да си погледнеш етикета в багажника, не VIN-а :!: Там са въпросните кодове на оборудването. Що се отнася до пиропатроните те са долу в прага и факта, че имаш такива не означава, че имаш и бегове.

колега незнам какжи пирпатрони има вав прага ама аз сам виждал вав бмв сервиза тук вав испания как гармят над 10 аербега и на вси4ки пирпатроните им бяха на самои бег.успех :beer

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Пон 25 яну 2010 22:48

Пиропатроните в праговете са за коланите. А дали имаш АБС - толквоа ли е сложно да скочиш на спирачката и да разбереш?

gogovaseev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gogovaseev » Вто 26 яну 2010 19:35

brum написа:Пиропатроните в праговете са за коланите. А дали имаш АБС - толквоа ли е сложно да скочиш на спирачката и да разбереш?

е това е друга бира за коланите може но не и за беговете. :да:

iceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iceto » Вто 26 яну 2010 19:59

brum написа:Пиропатроните в праговете са за коланите. А дали имаш АБС - толквоа ли е сложно да скочиш на спирачката и да разбереш?

или да отвориш предния капак и да погледнеш в коша

gogovaseev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gogovaseev » Сря 27 яну 2010 7:40

iceto написа:

или да отвориш предния капак и да погледнеш в коша

маи това 6те да е наи добрия вариянт ако има модул зна4и има6 абс :да: .успех

Потребителски аватар
kamikadze
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kamikadze » Сря 27 яну 2010 18:13

за колегата каспър : WVWZZZ1HZ....... това е ВИН-а , а сервизна книжка нямам и от там ми идва проблема а утре ще видя дали и ма АБС датчици

Да не отварям нова тема ,някои знае ли средния разход на 1,6 че нещо ми е множко 8/100 газ щот сега я карам като баба и би трябвало да даде по нисък разход

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”