Колеги здравейте!От няколко дни имам странен проблем - Като завъртя ключа стартера не завърта, а по таблото става като дискотека,светят всякакви лампи и премигват много интензивно,часовника и той премигва.Стрелките не помръдват,обаче като на други колеги.Понякога завърта много бавно,без значение дали е пален или не преди това.Акумулатора го мерих на сутринта преди палене е 12,4V след като запали 14,2-14,4V.Той е стар,но не знам колко,при мен е повече от 2г.Пали по лесно като му подам ток.Аз предполагам ,че е стартер защото доста често като запали,стартера стърже странно,като че не изхвърля бендикса.Голфа е със сменени консумативи на 200км.Един приятел каза наскоро,че един стартер "Когато и да го свалиш,за профилактика,все е късно".На ваг-ком не показва никакви грешки.Дайте идеи ако имате опит с подобни проблеми.

След точният съвет на колегата dani_94 - според мен е стартер или кабела от акумулатора до стартера, хлабава връзка на самия стартер на токовият кабел.... Провери тези неща... се оказа точно това -хлабава "+" клема на акумулатора!!!Сега пали без проблем,но ще се прави профилактика на стартера като се позатопли!