сега работи като трактор давам гъз до 3000 оборота и като си махна крака от педала остава пак на 3000
на първата ми помпа бе се прецакало легулатора на ниските обороти (не работеше на място)пасат 1.9 ааз благодаря предварително
сега работи като трактор давам гъз до 3000 оборота и като си махна крака от педала остава пак на 3000
на първата ми помпа бе се прецакало легулатора на ниските обороти (не работеше на място)пасат 1.9 ааз благодаря предварително
спех
незнам вече какво да правя налях повече от 1000 лв за ГНП-та и нито едната не става вече ме е страх да пускам обяви за покупка или да купувам от обявите на съфорумници. Наявно пак няма да ми върнат парите вече размазах 2 помпи с чука е сега имам още 2 боклука дайте съвет какво да правя
.Стружките от първата помпа има ли вероятност да са тръгнали към дюзите?passat_rs написа:..... не се форсира повече от 1300 оборотанезнам вече какво да правя налях повече от 1000 лв за ГНП-та и нито едната не става вече ме е страх да пускам обяви за покупка или да купувам от обявите на съфорумници. Наявно пак няма да ми върнат парите вече размазах 2 помпи с чука е сега имам още 2 боклука дайте съвет какво да правя
, мислили сме и сме писали еднакво 

passat_rs написа:Ами 2 от помпите са пращани в Русе май Ценко се казваше момчето, и отговора му беше че не подлежат на ремонт (почти всичко е клеясало и надрано). от него научих че механично ГНП акосе остави на сухо повече от 2 месеца умира
п.п. майстора е един от 2-та най добри дизелджии в рз
passat_rs написа:Ами 2 от помпите са пращани в Русе май Ценко се казваше момчето, и отговора му беше че не подлежат на ремонт (почти всичко е клеясало и надрано). от него научих че механично ГНП акосе остави на сухо повече от 2 месеца умира
п.п. майстора е един от 2-та най добри дизелджии в рз
2 зъба беше резултата. Имам поне 3-ма свидетели които могат да потвърдят думите ми. Та за тия "майстори" мога само думи свързани със близки роднини от женски пол по права линия да приказвам passat_rs написа:Така малко да си ъпна темата и да ви разкажа къв го ядох през последната година![]()
Септември 2010 си купих ГНП от колега от форума който ме убеждаваше че помпата работи перфекно взех я за 200 лв. монтираха ми я ипали трудно кат е топла и има вътък само между 2500 и 3000 оборота. Както и да е не успях да си взема парите пак си сложих мойта помпа която трака страшно много и тресе цялата кола. Вътре нещо стърже и пълни клапана за гасене със струшки не гасне, не гасне и хоп не пали. Развивам клапана и с магнитче чистя вътре 5-10 дена ок няма проблеми. Та сега посабрах малко парички и си купих друга помпа пак с гаранция че работи този път пак от морга (това е вече 3-тата дет къпъвам) днес ми я монтираха. Отидох около 18 часа да си я прибера и пича още докато ме видя и каза: и таз не става
Рекох че се базика и смело врътнах ключа запали на четварт оборот и много меко работи изведнъж качих адреналина ма пича пак казва : и таз нестава
викам му е нали работи и пича я дай газ, давам аз газ и
не се форсира повече от 1300 оборота
незнам вече какво да правя налях повече от 1000 лв за ГНП-та и нито едната не става вече ме е страх да пускам обяви за покупка или да купувам от обявите на съфорумници. Наявно пак няма да ми върнат парите вече размазах 2 помпи с чука е сега имам още 2 боклука дайте съвет какво да правя
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта