Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
KURASH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот KURASH » Сря 16 дек 2009 13:27

Здравейте, колеги,
тази сутрин отивам към колата (Голф 2), а тя ми се зъби насреща, гледам няма ми дясната половина на широкия нож :banghead: , веднага поогледах доколкото мога/още беше тъмно/ но друго не открих да липсва. Като пристигнах на работа погледнах предната решетка - разхлопана сигурно и нея са опитвали да свалят. Алармата се е включвала... и най вероятно тя е осуетила останалите им мераци... ма знам ли.
Занимавам ви с моите глупости, но исках да споделя с някой, защото това не е кой знае какъв проблем, но поне доколкото мога бавно и славно /от финансова гледна точка/ гледам да си правя колата както ми харесва.... и кво некви там мизерници плюят на всичко. Не че няма да си взема друг нож, но не е там работата.
Някакви съвети ще може ли да ми дадете как се закрепя ножа по-здраво на бронята, малко от малко да ги затрудня тези нощни птици... не че ако са решили нещо ще ги спре ама.

Потребителски аватар
GTspecial
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTspecial » Сря 16 дек 2009 19:55

Сори за ОФФ-а, моя нож е закрепен с малки витове.
Измислено от предишния собственик, на който още първата седмица
като е внесъл колата са му дръпнали: целия нож, халогените, капаците на праговете
...а един месец по-късно касетофона+кората с колоните...
:beat_butt2

Потребителски аватар
focke-wulf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот focke-wulf » Пон 11 яну 2010 10:32

Преди около месец излизам сутрин за работа и какво да видя - колата е без мигачи и бленди. Мигачите бяха оригиналните (оранжевите), блендите също. Всичко това набор 95, съответно с доста забележки. :shock
Но това не беше всичко - мизерниците се бяха опитвали и да вземат оригиналото спойлерче на 5-та врата. Обаче кухите им глави явно, не знаят, че то не е само намацано със силикон за стъклото, а има шпилки и гайки, които се навиват от вътрешната страна. Резултата - грозно счупен спойлер.

Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fripon_X » Пон 11 яну 2010 10:41

Аз писх преди време, но пак да се отчета. Точно по коледа са ми свалили заден десен прозорец интелигентно с изрязване и са ми взели касетофона който нямаше дисплей Мп3 плеара и телефони които и за скраб не стават. И от там си извадих извода: ПРАЗНИЦИТЕ СЪКС.
На един приятел който е С Г3 непрекъснато пред блок ни му режат гумите. Ей така за профилактиката (Сори за ОФФА ама се дразня).

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Пон 11 яну 2010 11:46

Кризата си казва думата , крадат каквото сварят . Не че на някой ще го продадат - ами да има.
Мен едно време от ладичката два пъти касетофона ми бяха гепили . Единия път без панела , а втрория път за има няма и 10 минути през деня на супер оживено място касетофона дето беше на шейна . Една вечер се бяха мъчили да и свалят и акумулатора но без успех - беше хванат с планка и явно са нямали ключ да развият гайката .
На пасата само с капачките на винтилите се бях разделил един ден - бяха лъскави и сигурно за това са ги гепили. Може и да са някой лапета .
Аз като бях малък ходех с авери и сваляхме емблеми от колите - не ги продавахме - просто да си ги имаме... детска работа какво да правиш.

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Пон 11 яну 2010 15:22

Днес двама кокошкари дадоха фира :bishop На местопрестъплението, :076: :blueeye: :cop и те така...

Потребителски аватар
kambone
Автомобил: Passat b5.5 2001
Двигател: 1.8T AWT
Контакти:

Мнениеот kambone » Пон 11 яну 2010 15:27

calm написа:Днес двама кокошкари дадоха фира :bishop На местопрестъплението, :076: :blueeye: :cop и те така...

разкажи ни повече?

Потребителски аватар
svilennsl
Автомобил:
Двигател:

Re: ..

Мнениеот svilennsl » Чет 11 фев 2010 12:25

ahhi написа:Отивам до колата си преди малко и гледам:задното рамо изкъртено барабар с чистачката,антената на капака я хванала липсата,предна дясна чистачка липсва и стъклото пукнато. Отма само това успях да забеляжа, мигачите чудно си стоят там.. утре ще огледам дали е само това
ако може да ме упътите за задната чистачка как се сменя и колко ще излезе,за другото няма и да питам.. че ще ми се изправят косите.
Дано не се случва на никого, мн е кофти,изроди...

Колега, паркирал си на място със засилено движение на пешеходци. Оглеждай се повече следващия път.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 11 фев 2010 12:56

Тази сутрин като подарък за Рожденния ден ми бяха откраднали левия халоген. Същия така и так трябваше да го свалям защото беше счупен на две. Фасонката с крушката се беше откъртила с част от основното тяло и висеше на кабела и трябваше така или иначе да я махна.

Потребителски аватар
BS
Автомобил: A6
Двигател: BAU
Контакти:

Мнениеот BS » Чет 11 фев 2010 13:20

На мене ми откраднаха предните халогени в бронята ( Голф IV ),капачките на централния отвор на джантите .. :bishop

Потребителски аватар
kjm
Автомобил: audi a3
Двигател: ALH

Мнениеот kjm » Чет 11 фев 2010 15:32

преди доста години 96г имах една лада и всяка вечер я отваряха така профилактично,нямаше нищо за крадене от нея дори и рез.гума бях свалил.И една сутрин излизам на работа и кво да видя, предния и задния прозорец свалени с уплатнителите.Винаги ще има какво да се вземе от една кола и винаги ще има такива кражби.

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Чет 11 фев 2010 15:40

Имах табелка 16V отзад под стопа.
Миналата седмица като измих колата видях, че е грозно изкъртена. :)
Да си я залепят на кофчега тъпите копелета, само това им пожелявам :)

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Пон 15 фев 2010 9:51

Четвъртък срещу петък! В малка уличка в центъра на Варна... СД -то с панела и флашката на него, GSM и зарядно, чисто нов суичър за подарък, инструменти и КАЛЪФЪТ С ДИСКОВЕТЕ :shock :shock :shock
Е естествено и стъклото на колата - строшено! Да си свирят със сидито, докъто карат пияни и да се убият (както и да са облечени със суичъра в този момент) слушайки мойта любима музика!

Потребителски аватар
smg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот smg » Пон 15 фев 2010 14:27

Да се похваля...
Мръсниците са ми задигнала горната част от прага. Тъпаците не знаят, че лайсната отпред се държи на нит, и няма как да се свали без да се счупи, ако не се разпробие нита. Сега като си купя нов сигурно и той ще даде фира...
българия е прекрасна държава, с умни, честни и работливи хорица...

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 15 фев 2010 15:08

Мисля, че е крайно време да се направи петиция за да се приеме Видео и Фото материала като веществено доказателство. Мисля да слагам видео наблюдение ама в момента от него файда няма.

Най-много като ги снимам кои са вандалчетата да им теглим един бой след, което те мен може да осъдят, че съм ги бил. Освен това може да ме съдят за това, че съм ги снимал без тяхно съгласие.

Да живее България :screwy

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”