scirocco gt написа:doc_j написа:Ами, споменавал ли съм някъде, че фирмата е замесена? Обаче започвам да оставам с това впечатление, след като ти се намеси. А дали ще остане - в момента зависи изцяло от теб.
Vizor, охлюва беше на негов колега в "Хед".....
И така, в понеделни бягам от работа, за да решим въпроса, отивам в "Хед" с турбината .....
Тук два пъти цитираш името на фирмата, макар и грешно (става въпрос за името на фирмата).
Кавото и да остане......., ако не направиш някои промени ще счупиш още една (турбина).
Мисля да не пиша повече, защото темата е неизчерпаема ...........
Не знам защо оставате с впечатлението, че виня фирмата. Все едно от моя часпром в "Омнител" при наличие на рекламация фирмата да тръгне да ме защитава. Не, аз си поемам отговорността, ако трябва връщам пари, ако трябва поправям скапаните телефони безплатно.
Ако някой е останал обиден, че от бързане не съм изписал правилно името на фирмата - извинявам се, знам, че е "Хеед 91".
По въпроса с промените - според мен е много несериозно твърдението, че не сме направили нещата като хората и че ще счупя още една турбина, дори тя да е перфектна, тъй като дори не сте виждали колата и кое как е направено (аз предложих да докарам колата, отговора беше "няма смисъл").
Темата не мисля, че е неизчерпаема, даже мисля, че се изчерпа отдавна, а в момента само удължаваме агонията.
Нищо, ще изкарам няколко месеца без кола, докато си стъпя на краката, тъй като ми писна да наливам всичко там, а през това време да не мога да помисля за здравословното си състояние, след което ще знам поне да не се доверявам току-така при нерегламентираните продажби.