На 11 март (четвъртък) от 10 часа Дупка.нет организира протест пред Столичен общински съвет срещу лошото състояние на пътищата в София. Протеста е под надслов „Дупкоден – да изгоним злите дупки”. С помощта на кукери и заклинания ще развалим злата магия която троши пътищата ни, прахoсва парите ни от данъци и такси и разбива колите ни. Нека всеки който дойде да носи части от потрошения си от дупки автомобил които да оставим пред Столичния общински съвет. Носете си също всякави уреди за вдигане на шум. Нека бъдем солидарни с гражданите на Варна, нека всички се вдигнем поне веднъж заедно за една кауза. Призоваваме и хората от другите градове в страната да излязат на този ден пред кметствата в техните градове и да покажат недоволството си от положението на пътната мрежа и инфраструктура в България.
Нека бъдем солидарни, заедно можем всичко!

11 март Дупкоден - протест за дупките по пътищата
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Re: 11 март Дупкоден - протест за дупките по пътищата
Моля, пишете всяка актуална информация, за да има синхрон! Ако има медиини представители във форума, нека помогнат! ВСИЧКИ ЗАЕДНО!
-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз съм за....ше следя темата 

- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Направете темата важна 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Браво за инициативата! Там сме! 

- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
крайно време беше
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Колеги и аз съм за,
в Самоков изрязват дупките за да ги праваят уж ама какви ями има в момента да не ви казвам
в Самоков изрязват дупките за да ги праваят уж ама какви ями има в момента да не ви казвам

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Идеята е много добра!
Не знам дали това, че протеста ще се проведе в делничен ден, няма да се отрази на числеността на протестиращите. Защото лично аз бих дошъл да протестирам (въпреки, че съм от Перник), но през седмицата ми е невъзможно, защото съм на работа.
Дано повече хора са солидарни и излезнат да протестират, защото наистина не се търпи вече!

Не знам дали това, че протеста ще се проведе в делничен ден, няма да се отрази на числеността на протестиращите. Защото лично аз бих дошъл да протестирам (въпреки, че съм от Перник), но през седмицата ми е невъзможно, защото съм на работа.
Дано повече хора са солидарни и излезнат да протестират, защото наистина не се търпи вече!

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Goldorak написа:Браво за инициативата! Там сме!
Ще се постарая да присъствам...

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам, ама от кога се заклевам... ще влезем аз у люлинската караулка на околовръстното некой ден по джанти и ще им тегля по една путк@ майна на пагоните и ще им оставя и кофторо и ключовете да си ги махат от гнилите ламарини, майка им да ева циганска...
Това там не е път, това по-зле от нивите у волуешко, копелета долни...
Дайте ми телефона на тая пача сиренясаля вмирисана Фандъкова, да й береш лайката миризлива, да й береш, парантия крастава
Не знам вече, купих си и винетки и минетки, обаче нищо няма да лепя и нищо нема да плащам, майка им крадлива, ненаядоха се, изедници долни шибани!!!
Това там не е път, това по-зле от нивите у волуешко, копелета долни...
Дайте ми телефона на тая пача сиренясаля вмирисана Фандъкова, да й береш лайката миризлива, да й береш, парантия крастава
Не знам вече, купих си и винетки и минетки, обаче нищо няма да лепя и нищо нема да плащам, майка им крадлива, ненаядоха се, изедници долни шибани!!!
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
nosex написа:Не знам вече, купих си и винетки и минетки, обаче нищо няма да лепя и нищо нема да плащам, майка им крадлива, ненаядоха се, изедници долни шибани!!!
Винетката е за друго, колега. Ако си си платил пътния данък тогава можеш да се палиш. Иначе за дупките верно е голяма смрад... вместо да гледам пи*етата по тротоарите и по Х6-ците съм забил поглед в асфалта и гледам надолу като гузна ученичка и си избирам през кой чекпойнт (демек дупка) да мина. То не може да се кара - дупките като квадратура са повече от неразбитото, но за сметка на това половината шахти стърчат като Деветашкото плато. Никви летни гуми, никви джанти. Купувам Паджеро

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Голяма заинтересованост гледам... 10 човека са писали в темата.....
с удоволствие бих дошъл,но съм на работа,ако не съм по провинцията може и да намина за малко да донеса две три криви джанти
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”