vw Polo 1.9 tdi мнението ви при избора на мотор
vw Polo 1.9 tdi мнението ви при избора на мотор
Поздрави на всички форумци.Колеги решил съм да купувам кола и съм се насочил към следният модел VW Polo 1.9 tdi. Знам че има два двигателя с различна мощност.Желая да попитам каквъв избор да направя 90к.с или 110к.с чувал съм че има и 105к.с но не съм сигурен.Автобила ще се кара смесено, като малко повече извън градско не съм фен на големите скорости.Насочете ме към по-добрият вариант,споделете колко ще ми струва първоначалното обслужване на колата.Какво да избирам от модела,силни и слаби страни и по двигателя и ходовата част. С две думи всичко което може да ми е от полза при избора на кола.Какво мислите за внос от Австрия. Благодаря ви .Знам че има много писано но желая да получа пресни мнения и препоръки.Прегледал съм материали но не мога да се насоча както е необходимо. Благодаря отново.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: vw Polo 1.9 tdi мнението ви при избора на мотор
здрасти колега изкам да подчертая ,че това е лично мое мнение ,та за поло 90 коня е за предпочитане този мотор няма денферен маховик на съединителя което е голям плюс а на тази малка кола не се усеща разликата в конете ,а за кола от австрия не е за предпочитане за една година избива от всчкаде ражда и започваш
аз предпочитам от италия и 90 кончета
и ще си гледам кефа
но всеки има право на лош вкус 

- Kung_Fu_Panda
- Автомобил:
- Двигател:
Re: vw Polo 1.9 tdi мнението ви при избора на мотор
твое си е мнението, това добре, ама е грешно, на поло, 1,9 тди се монтира от 97-ма и се почва с моторите AHU и ALE, и 2та са С демпферен маховик