Бутон "Start Engine"?
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Re: Бутон "Start Engine"?
Тази чип карта пак се вкарва така или иначе, какъв е смисала да вкараш чип картата (представи си ключ) и да не я завартиш, а да натиснеш Start бутона
Както казах смисъл няма, но си е шукарийка.

- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди време баща ми беше направил така 1-ката - вкарваш ключа, завърташ, с ключ-маса даваш контакт и с бутон въртиш стартера. Но там беше поради друга причина - имаше няква гадна утечка по кабеляците, която така и не успяхме да локализираме и за това умишлено прекъсвахме масата.
- xakera33
- Автомобил:
- Двигател:
SANDO 1 написа:E то ако решат пак си е няма за 10 секЗора е да се намери Бутона за стартера само.А пък самия ключ от който се дава на контак ще е скрит някъде под таблото
Нистина добра ти е идеята.Само да си намериш копчето връзването не е проблем
Ако клуча за контакта е скрит някаде трябва като возиш някой да му казваш да не гледа докато палиш колата!

- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
Един мой приятел си пали ауди-то по следния начин с едно палче дава колата на контакт и с бутона пали без ключове
Ще го питам точно как е го е направил и ще пиша

Ще го питам точно как е го е направил и ще пиша

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Днес монтирах моят бутон...И даже пали
Утре може малко снимки или направо клипче.При мен схемата е с 3 натискания,1-контакт,2-ро стартер,3-то гасне 

Kuncavia написа:Тази чип карта пак се вкарва така или иначе, какъв е смисала да вкараш чип картата (представи си ключ) и да не я завартиш, а да натиснеш Start бутонаКакто казах смисъл няма, но си е шукарийка.

Колата се пали като натиснеш спирачката(както предполагам е при всички автоматици, не само при S класата) и натиснеш и задържиш Start бутона, който е на върха на скоростния лост. (само с едно натискане се дава на контакт)
- Bai Sando
Ето снимки на бутончето,монтирано на колата вече

Сори за качесрвото ама с телефон толкова
Остава само да си намеря пластмасите около волана,че моите са надупчени от разни дупки за бутони

Сори за качесрвото ама с телефон толкова

Остава само да си намеря пластмасите около волана,че моите са надупчени от разни дупки за бутони

- svetlioo0
- Автомобил:
- Двигател:
колега така не е ли малко опасно,всеки може да я запали 

- Bai Sando
Не мисля че е опасно
Монтирал съм едно ключе,което прекъсва + към този бутон,и колкото и да го натискат нищо няма да стане.Докато не се щракне ключето,което само аз знам къде е 

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
SANDO 1 написа:Н.....
Това не е лошо да го изтриеш

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
като да си криеш ключ за вкъщи под изтривалката
само ти си мислиш че никой не може да го намери

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Евала, колега, че си ги навързал. Реализирал си тригери и логически елементи с релета
. Можеш ли да пуснеш едно клипче как работи системата. Не че не разбрах от описанието, но просто искам да го видя тва....

Ето ви една евтина идея от мен
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22299

- Bai Sando
theraven написа:Евала, колега, че си ги навързал. Реализирал си тригери и логически елементи с релета. Можеш ли да пуснеш едно клипче как работи системата. Не че не разбрах от описанието, но просто искам да го видя тва....
Ами функционира си бутончето

когато мога ще пусна по добри снимки и клипче.Основно е с 3 режима
1-во влизам си в колата,при отваряне на вратата бутончето светва,и с помоще на малко кондензаторчета и един диод продължава да си свети,независимо че вратата е затворена.Свети около 20~30 сек.Натискам бутона и колата вече е на контакт...светват си иконките на таблото масло,вода ала бала

2-ро натискам го пак и пускам стартера.Ако колата не запали от първия път може да се натиска докато не запали.
3-то колата вече е запалена..работи си нормално...натискам пак бутона и гасне всичко

Ами в общи линии това е.Дано сте ме разбрали.Главно ключа го махнах защото и без това ми беше изгорял клемореда и се палеше с един друг гаден бутон

Колата се отваря само с ел.машинки.дръжките са за фасон.От тях само се подава импулс като се дръпнат,зада се задейства машинката и да се отвори вратата.отключва се само с дист.на алармата.Ако успеят и така да е отворят просто не виждам смисъл от конт. ключ пак ще я задигнат нищо не може да ги спре:bishop
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Snoopy написа:S класа с чип-карта и палене от Start button върху скоростния лост. - Там има смисъл. Аз не виждам такъв от това да вкараш ключа, да дадеш на контакт с него и вместо да го врътнеш до край да си местиш ръката и да натискаш копче...![]()
Или изцяло се пали от копчето или не се правят цигании... но това е само мое мнение.