здравейте колеги имам въпрос според вас ето този ДВД плеар заслужава ли си парите който са 120лв:
Elite SX-D36TV авто DVD/MP3 плейър.
Инфо за модела: http://get.bg/catalog/product_info.php?%20...%20s_id=32943
Остатък гаранция: 9 месеца
И дали ще излезне горе долу читав понеже е куча марка и имам друг въпрос понеже панела е малко по щироп предполагам и се чудя дали въобще ще влезне в дупката ето снимки на дупката
http://prikachi.com/images.php?files/1440443x.jpg
http://prikachi.com/images.php?files/1440444U.jpg

Заслужава ли си Elite SX-D36TV за 120 лева?
Re: Заслужава ли си Elite SX-D36TV за 120 лева?
никога не се прецаквай да си купиш такова нещо,още повече да е с марка 'елит'.Преди време си бях взел такова,не можах да го накарам да завърти диска,само радио можех да слушам(нито мп3,нито двд).Като поразпитах ,разбрах ,че много роблеми дават и го върнах,а те ми върнаха парите.Запомни-не го взимай,щото после ще съжаляваш.
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Лично аз на "Neo" и на "ELITE" им немам вяра 

- makaron
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, без да обиждам никой но марки като Елит просто са евтини защото са много ниско качество и механизимите на самите усстройства едва ли са от най-високо качество... все пак 120лв за всички тези екстри... не смяташ ли че няма никаква логика? Успех!
- ionkop
- Автомобил:
- Двигател:
чисто ново е 250 но аз го намерих в един форум продаваше се за 150 и го намалих на 120 явно не сте ме разбрали има 1 година гаранция на която и остават още 9 месеца
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
ionkop написа:чисто ново е 250 но аз го намерих в един форум продаваше се за 150 и го намалих на 120 явно не сте ме разбрали има 1 година гаранция на която и остават още 9 месеца
И въпреки това, такъв боклук не ти трябва.
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
-
- Автомобил:
- Двигател:
по добре си вземи някой нисък клас на сони,панасоник,пайнер,пак са на тия пари,но не са двд,но поне ще имаш нещо на което можеш да слушаш музика.
- evgevg
- Автомобил:
- Двигател:
Не е лошо за тези пари-все пак е двд.Механиката дори вече да не е много стока все пак има USB.Вярно, че е мини USB и е с кабел, ама на мен така по-ми харесва понеже не трепериш постоянно, че някой ще ти скърши флашката по невнимание.Звука е хубав ама екранчето е малко.Ако държиш да гледаш видео и TV може и да се замислиш щото марковите са скъпи.Декодера е класически с чипсет на SUNPLUS,лоадера е с оптика HOP1200W-около 30-35лв.Картината е хубава ама текст трудно се чете.Ако го вземеш и ти дадат диск с ъпдейт-внимавай.Не направиш ли ъпдейта правилно (което не е задължително) остава да работи само на радио и TV-май а възстановяването не е работа за всеки-повярвай ми.Ето го и отвътре:

- Teogop
- Автомобил:
- Двигател:
махай го докато е време!! имах го сащото
прекара мн време в сервизи и е мн чуствителен на късо съединие......

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте искам да попитам някой може ли да ми каже откъде мога да си закупя дисплей ако трябва целия панел или ако трябва цялото CD за части за ELITE sx-d36tv става въпрос... Благодаря предварително... skype мие nevidimiq555
- pitbul_bolid_205
- Автомобил:
- Двигател:
evgevg написа:Не е лошо за тези пари-все пак е двд.Механиката дори вече да не е много стока все пак има USB.Вярно, че е мини USB и е с кабел, ама на мен така по-ми харесва понеже не трепериш постоянно, че някой ще ти скърши флашката по невнимание.Звука е хубав ама екранчето е малко.Ако държиш да гледаш видео и TV може и да се замислиш щото марковите са скъпи.Декодера е класически с чипсет на SUNPLUS,лоадера е с оптика HOP1200W-около 30-35лв.Картината е хубава ама текст трудно се чете.Ако го вземеш и ти дадат диск с ъпдейт-внимавай.Не направиш ли ъпдейта правилно (което не е задължително) остава да работи само на радио и TV-май а възстановяването не е работа за всеки-повярвай ми.Ето го и отвътре:
Колега може ли да споделиш как се справя с телевизията - тунера добър ли е - хваща ли чисто картина в София в града, дали имаш представа? Поздрави!
- evgevg
- Автомобил:
- Двигател:
За съжаление не мога да отговоря как се справя понеже като съм ги монтирал не е имало и телевизионна антена в колите а само за радиото.За София изобщо нямам идея как ще е.Като съм ги ремонтирал сигурно съм пробвал и TV частта ама с хубава антена в сервиза.Този модел често страдаше от неправилен ъпдейт понеже даваха диск с него за субтитрите на български.Като цяло не е лошо за парите си ама е много ситен дисплея. 

- ionkop
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета положението е тегаво ... кво да ви кажа . .
мислих да си взема нещо такова .. но накрая се отказах и си взех CD SANG н само с USB
все пак го купих от заложна
и свири 4-5 месеца ... абе цяло лято и преди няколко седмици както си карам и спря за 5 секунди и пак почна на другия ден спря и повече не тръгна .. гледах бушони да не са изгорели жица да не се е скъсала нем... всичко е ок .. и такам и сега пак си нямам CD иначе от тези ДВД-та съм се отказал ..

- enjoyner
- Автомобил: Mk5 4motion
- Двигател:
здр колеги аз сащо сам с elite двд вече 2 години нямам никакв проблем според мен зависи на какво ще случиш
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”