нов проблем с голф 2 КР

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
opasen
Автомобил: SEAT TOLEDO
Двигател: AHF

Re: нов проблем с голф 2 КР

Мнениеот opasen » Пет 05 мар 2010 11:43

колеги някои може ли да ми каже какво налягане трябва да излиза на инжекторите
да мога да си оправя центровкитв на сместа
благодаря предварително

KiNaTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KiNaTa » Пет 05 мар 2010 13:04

и аз имах таkав проблем с оборотите но намерих лесен и барз начин. просто на дюзата за студен старт и пуснах диреkтен + през бутон и сам си ч kонтролирам

Потребителски аватар
opasen

Мнениеот opasen » Нед 07 мар 2010 15:42

колега дюзата за студен старт работи повече от перфектно
когато взех колата беше с помпа на 3.5 или 4 бара
налягането е идвало слабо и ме самнява че са барали регулатора да влиза повече гориво сега след като сложих новата помпа на 6 бара колата сякаш се дави и харчи много след намляне на притока на гориво от разпределителя (малко по напред в темата сам дал снимка ) колата се подобри но трябва да се направи точна центровка на сместа някои може ли да ми каже каде какво трябва да е налягането и на инжекторите какво налягане трябва да утива към тях след като закачя манометър да мога де регулирам горивото после на гас анализатор да видят как е въздуха и се надявам наи сетне да тръгне че вече 6-ти месец от както сам я купил си блъскам главата за да тръгне както трябва да усетя моща на двигателя не да ми глъхне при набиване на газта

поздрави

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Нед 07 мар 2010 18:04

Дюзите отварят на 3,5 бара.Може също да си потърсиш друг непипан дозатор-разпределител заедно с въздушната клапа за проба.

Потребителски аватар
opasen

Мнениеот opasen » Пон 22 мар 2010 11:42

ходих в сервиз на бош и ми казаха че кабелите на свещите са заминали и от тях било поръчах си кабели като ги сменя ще пишя дали найстина е било от тях или продалжавам да търся причината :)

zig-zag
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zig-zag » Пон 22 мар 2010 20:45

И защо от сервиза на Бош ти казаха е кабелите не са читави?При теб проблема е че имаш богата смес.Не виждам врьзка.Нямаш проблем сьс запалването.Виж сега,на главата на инжекциона има регулатор на горивоподаването.Като го развиеш вьтре ще видиш една игла с пружини на нея има регулировьчни дихтунги.Бьди внимателен!Дебелината им трябва да е от 0,5 до 1,0 мм.Сложи дихтунг на 0,5 пьк да видим.Оттам се обогатява сместа респективно намаля.Що се отнася за инжекторите трябва да прьска всеки един кьм 80мл за 30с.Пиши как се справяш.ОК.

Потребителски аватар
opasen

Мнениеот opasen » Сря 24 мар 2010 9:29

колега дифтунката си е 1мм някаде не е барано там както си е фабрично смених кабелите и колата заработи значително по добре но има още какво да се желае ще я закарам на центровка на сместа да я направят че сега се форсира само до 6к и в ниските кат набия газта се замисля извесно време и тогава тръгва след центровката се надявам да тръгни както трябва

Потребителски аватар
Ventci_abf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ventci_abf » Пон 05 апр 2010 23:42

закачия на газ анализатор за сместа на ниските обороти да ти оправят, ако е богата ще играят оборотите

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”