ще си поблъскам главата и утре ще извадя маркучите и ще ги почисте.Моля ви пишете ако можете да ми помогнете.Предварително благодаря.1.9 ТДИ загуба на мощност
1.9 ТДИ загуба на мощност
Здравеите колеги,снощи настъпих колата (голф 3 тди 90коня) предимно на първа и втора и си вървеше чудесно. След 10-ина минути ,на втора предафка и обороти около 2000-2400 изведнаж цялата мощност се испари.Сега върви добре до 1400оборота и точно преди турбото забива,вдига обороти но в пъти по-бавно от преди случката.
нищо не издава необичаини звуци ,работи по-шумно като цяло,все едно я настъпвам на баир на ниски обороти,като чели глъхне.
ще си поблъскам главата и утре ще извадя маркучите и ще ги почисте.Моля ви пишете ако можете да ми помогнете.Предварително благодаря.
ще си поблъскам главата и утре ще извадя маркучите и ще ги почисте.Моля ви пишете ако можете да ми помогнете.Предварително благодаря.- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: 1.9 ТДИ загуба на мощност
какъв е кода на мотора ALH ли е ?
Не съм компетентен,За което се извинявам ,може ли да ми кажеш как да разбера.Голфа е 96-та година 90-ка мотор.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
двг е 1z това забиване може да се дължи на много неща трябва да го закараш на някой кадърен майстор да направи компютърна диагностика ,колегите могат да ти препоръчат някой
-
mishofren
- Автомобил:
- Двигател:
погледни си малките маркучи които идват от турбината и отиват кам един клапан по принцип са червен и син и тези които отиват кам кулера да не са се прокасали около скобите а модификацията на ДВ виж в големия талон на колата и пиши
Благодаря че ме насочихте,за сега ще закарам колата на местен маистор да я диагностицира , ще пиша какъв е резултата.
Колеги ,проблема се оказа много голям ,нарича се Български пътища .Явно от дупките тръбата на дебитомера се е подмъкнала и се е държала на косъм .При последното пускане на съединителя (по-ряско)съвсем е излязла.Благодаря че се включихте.
Ще ми кажете ли каде се намира тоя дебитомер че на мен ми се появи същия проблем?
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
khbhy написа:Ще ми кажете ли каде се намира тоя дебитомер че на мен ми се появи същия проблем?
след въздушния филтър, преди турбото.
Благодаря
видях го.
Но имам още един въпрос: тъй като в много теми се пи6е "проверете дали работи гейта" ще ми обясните ли той каде се намира и каква му е ролята

Но имам още един въпрос: тъй като в много теми се пи6е "проверете дали работи гейта" ще ми обясните ли той каде се намира и каква му е ролята
Върни се в “Дизелови агрегати”