ПС. В магазините не ме разбират какво искам
ПС2. Колата е голф 4 тди 1,9 тди 110к.с. 1999г.
khbhy написа:Тоя клапан който обсъждат на тая тема която пусна (н75 мисля че се казваше) не е тоя за който аз говоря
khbhy написа:Здравейте.Искам да попитам как се казва клапана .... как да го обясня ... има 3 изхода;в него влиза едно маркуче Ф12(горе-долу) което идва от сервоусилвателя. и се разклонява на едно маркуче пак ф12 което незнам как се казва часта в която отива. а в 3-тия изход влиза едно вакуумно маркуче което отива в турбото ? Благодаря
ПС. В магазините не ме разбират какво искамвъпреки че им показвам снимка.Бих качил и тук за да го видите но незнам как.Дано знаете за кой клапан говоря
ПС2. Колата е голф 4 тди 1,9 тди 110к.с. 1999г.

Luciano написа:Сложи снимка.
Кажи ми спирката на 111 преди Филиповци, ама не тая нагоре, а тази която е след светофара
batteto.1984 написа:Аз мисля че колегата говори за клапана който е монтиран на маркуча към сервото,който задържа да не изпуска вакума към сервото.Върти ми се из главта че там маркучите бяха Ф12.

gogovaseev написа:Това е марку4лето за сервото,както ти е казал един колега по на горе.едната 4аст отива кам сервото а другата влиза вав тандем помпата и малкото марку4ле е вакуум4е което не помня каде отива. успех
сега моля те кайи ми как му се вика на това клапанче че да ходя да си копувам ново че вече сервото на спирачките ми хич го няма.Благодаря ти khbhy написа:Какво стана? Не сте ли вийдали такава джаджа?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 78 госта