13,50лв е монтажа на гуми 16-ки със смяна на винтили и баланс на гумите

Един написа:Странно за какво му е тая кола, щом някакви други МПС трябва да го търсят вместо той да се придвижи. Съмнява ме да има много райони, които да са на повече от 2-3км от най-близкия търговец на гуми.
Един написа:asuan написа:...
Какъвто и модел да си поръчал щеше да ти излезе видимо по-евтин от нашенски магазин и без чакане Х дни. Като толкова държиш да се пъчиш пред приятели как си поръчваш стока по интернет - радвай се.
Един написа:Я кажи размер да видим толкова ли са изгодни. Аз им погледнах 2-3 размера и все попадах на сериозно надути цени, та ме съмнява и твоите да са били най-изгодни. Не е въпроса от интернет ли са или не са - въпроса е откъде точно ги купуваш. От интернет при добър "късмет" може да намериш най-неизгодната стока. Отделно доплащаш и за доставка.
morfei1 написа:Гледам някви онлайн таблици с оферти от вносители, ми направо ми настръхва косата..... разлики от по 80 - 100лв на гума, за какво говорим колеги, бах ти и представителя![]()
Да дам 1000лв напред и да ги чакам цял месец, с неясен дот и т.н.т тая няма да стане никога.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта