маса за заден десен стоп
маса за заден десен стоп
колеги,кажете от къде да си хвана нова маса за задния десен стоп ? при натискане на спирачката понякога губи десен мигач и затова мисля най-лесно ще е с нова маса ?
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: маса за заден десен стоп
ahhi написа:колеги,кажете от къде да си хвана нова маса за задния десен стоп ? при натискане на спирачката понякога губи десен мигач и затова мисля най-лесно ще е с нова маса ?
Колега ти сериозно ли?Аз едно време се питах за трабанта,ама едно е трабант и друго голфа
виж там където имаш ламарина,най добре някакъв болт завит ако имаш,абе от всякаде можеш 
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
ahhi написа:ххаха, от газовата а ? дали
Ами защо не?но сега ако ми кажеш че в тази област нямаш болчето,направо ще ме убиеш,измеждо другото,как ти е захванат стопа?Помисли върку това и действай

- RACER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
колега извади единия ъгъл на изолацията покриваща десния ботуш точно над компресора на централното,там има хванати в ламарината няколко маси оригинално
някой да ме опъти кой номер е кабела от 1-8 ? аз клоня към 7ми или 8ми ама незнам и нямам мултицед под ръка.. говорим за масата 
Стоповете са хванати с 3 болта за купето така че най-простото решение е на 1 от тях да вържеш масата ;
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Да кафяв е кабела, най-крайния.
При мен имаше проблем на масата която идва към стопа и влиза в съединителната букса на платката, лош контакт. Натискаш стопа и светят мигачи и габарити.
С WD40 се оправяше за известно време.
Просто срязах жицата преди буксата и си я запоих директно на платката. Чиста работа, няма грижи вече.
При мен имаше проблем на масата която идва към стопа и влиза в съединителната букса на платката, лош контакт. Натискаш стопа и светят мигачи и габарити.
С WD40 се оправяше за известно време.
Просто срязах жицата преди буксата и си я запоих директно на платката. Чиста работа, няма грижи вече.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”