stefanov3 написа:момчета май откриха проблема.Ходих на сервиз и ми я разчекнаха .Оказа се електрически проблема.Имало някаква платка ли или нещо подобно което замасило и изгоряло оттам реле което командвало инжекциона и запалването .Жуженето било от релето на некаква помпа .Та тази платка ква е и откаде да си я намеря защото сега щяла да ми работи само на газ .Намирала се отпред под прозореца .
Ако това е компютъра,както вече се спомена-вервай и на газ няма да работи,поради простата причина че сигнала от Хол-сензора минава тъдява и след това се подава на комутатора.Нещо се опитват да експлоатират незнанието ти.Помпата за гориво се командва от реле ..мисля да беше 12(или позицията е там),напълно е възможно ако прекъсва да ти ограничи горивото и мотора да загасва:следват понижени обороти и вибрация..Като стана белята на газ или бензин беше?И да ти я запалят на газ,щом твърдят....
Все пак има възможност за "късо" в дюзата(и тя е някъде отпред,пред прозореца де..)и да е изгорила изхода на компа,пък запалването да е оцеляло някак..