Опелски колони в Голф

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Altec
Автомобил:
Двигател:

Опелски колони в Голф

Мнениеот Altec » Пон 12 апр 2010 6:21

Питах се, дали ще станат заводските опелски колони във вратите на Голф 3 variant.
Незнам колко са точно размерите на опелските, но така като ги гледах ми се струват на диаметър същите.
Искам да ги метна някак в голфа , че тия в момента за нищо не стават, пък Опел има задоволително ( поне за мен ) аудио.
Също ако евентуално са еднакви на размер , ще се наложи ли някаква преработка или друго за да ги вкарам и затворя капаците. Благодяря :)

Потребителски аватар
HYUGO
Автомобил:
Двигател:

Re: Опелски колони в Голф

Мнениеот HYUGO » Пон 12 апр 2010 14:24

Няма да ти свършат работа опелските колони , особено ако са от предна линия - заводско са с фланци и ако наистина решиш да ги монтираш ще падне едно рязане и само ще ги развалиш .По добре ги "бартеросай " с някой опелжия за обикновени . 16,5 см. по спомени май е размера ,мерено от отвор до отвор по диагонал.

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пон 12 апр 2010 14:45

Altec написа:Питах се, дали ще станат заводските опелски колони във вратите на Голф 3 variant.
Незнам колко са точно размерите на опелските, но така като ги гледах ми се струват на диаметър същите.
Искам да ги метна някак в голфа , че тия в момента за нищо не стават, пък Опел има задоволително ( поне за мен ) аудио.
Също ако евентуално са еднакви на размер , ще се наложи ли някаква преработка или друго за да ги вкарам и затворя капаците. Благодяря :)

Какъв опел?

Потребителски аватар
Altec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Altec » Пон 12 апр 2010 16:32

Astra F Caravan 95'

HYUGO от предната линия точно мислех да взема. Иначе за бартер много не ми се нрави нещо. Те тези са си от моята астра и знам как свирят, а така не се знае на какво ще попадна. А попринцип нормално ли е да имат толкова слаба музика фабрично Голфовете, или само моя нещо е сдал багажа с колоните ?

golf3cl
Автомобил: 96 Golf 3 GT AEK
Двигател: Мощен бензинояд асматик 16V

Мнениеот golf3cl » Пон 12 апр 2010 20:56

Altec написа:Astra F Caravan 95'

HYUGO от предната линия точно мислех да взема. Иначе за бартер много не ми се нрави нещо. Те тези са си от моята астра и знам как свирят, а така не се знае на какво ще попадна. А попринцип нормално ли е да имат толкова слаба музика фабрично Голфовете, или само моя нещо е сдал багажа с колоните ?

Не ги взимай ще ти ръждяса голфа mhihi

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Сря 14 апр 2010 23:02

организма ще ги отхвърли :lol:

Потребителски аватар
Altec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Altec » Чет 15 апр 2010 16:05

Ясно май нещо го взимате на бъзик.. Моля модераторите да изтрият направо темата или да я заключат. Благодаря

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 15 апр 2010 16:25

Altec написа:Ясно май нещо го взимате на бъзик.. Моля модераторите да изтрият направо темата или да я заключат. Благодаря

Колега няма страшно,аз съм с релета от опел mhihi А за колоните,щом са ти под ръка,напрово налагай и тествай,друг вариант не виждам :да:

Потребителски аватар
Altec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Altec » Чет 15 апр 2010 19:40

Ми те не са точно под ръка. За това исках да видя мнение от други дали ще имам проблеми да знам заслужава ли си да я разколачвам астрата и да оставя майка ми без музика mhihi/не че й трябва де../ . За сега само от Хюго прочетох стойностно мнение и ако се потвърди няма смисъл да я пипам въобще.

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Чет 15 апр 2010 19:57

Altec написа:Ми те не са точно под ръка. За това исках да видя мнение от други дали ще имам проблеми да знам заслужава ли си да я разколачвам астрата и да оставя майка ми без музика mhihi/не че й трябва де../ . За сега само от Хюго прочетох стойностно мнение и ако се потвърди няма смисъл да я пипам въобще.

мнението му е напълно вярно. ;)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”