Здравейте колеги,
лятото боядисахме голфа, но от калпави майстори в България не можем да се оттървем.
Първо, че не я е пастирал, второ, че не я е лакирал.. трето за половин година изби ражда!
Как да я третирам? Да изшкуря до метал под ръба на калника ли? Добре е, че не е тръгнала още нагоре и може би ще се измъкна без да купувам такава боя, ами ще си я пръсна с черно след като съм я оправил..?
Ето снимка..
Поздрави,
Веско
П.С. Когато някой гарга се из**** на боята, може би поради липсата на лак, боята става на шупли.. има ли някакво решение?

Как да третирам ръждата?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да третирам ръждата?
viewtopic.php?f=11&t=13222&hilit=%D0%9A%D0%B0%D0%BA+%D0%B4%D0%B0+%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC+%D1%80%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0%3F намерих една тем аима писано за премахване на ръждата. явно там и преди си е имало и сега е избило или от солта зимата, правилно си се ориентирал търкащ до блясък,грунд и ако не личши и нямаш от боята с черен спрей става ако имаш и корабен лак да го минеш после още по добре, не е зле да си поогледаш пода и да го обработиш на време
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Re: Как да третирам ръждата?
Мерси много колега!
Аз бях гледал една тема за трениране на пода на цялата кола (но в друг форум и за друга кола). Има ли тука обеснение как да тренирам цялата кола отдолу за да не избива ръжда.. а и не ме притесняват 30-40 лв за пасти и спрейове, по-добре да е ОК.
Поздрави,
Веско
Аз бях гледал една тема за трениране на пода на цялата кола (но в друг форум и за друга кола). Има ли тука обеснение как да тренирам цялата кола отдолу за да не избива ръжда.. а и не ме притесняват 30-40 лв за пасти и спрейове, по-добре да е ОК.
Поздрави,
Веско