Гарнитура на глава
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Re: Гарнитура на глава
Динамометричния ключ му се регулира силата на затягане, за да затегнеш всичко равномерно и с правилната сила.
- native
- Автомобил:
- Двигател:
колега губи ли ти антифриз/вода ? ако ти я губи карегорично си за гарнитура ... но преди това трябва да провериш вутре в колата дали е мокро от казанчето за парното ... отвън дали не е някои маркуч или радиоатора .... ако няма вода никаде и ти се губи ( както на мен беше за около 50км 2литра вода ми се губеше на мен ) не караи тая кола за да няма водна тапа .... а иначе като гледам колко разбираш ( нищо лично ) , но по добре иди на майстор ... на мен за шлайф на главата за сички гарнитури по глава по капак по колектори и гимучките и масло и работа ми взеха около 230 лв ... в асеновград ...
- beky1
- Автомобил: VOLVO V70
- Двигател: B5202S.
в тази криза,ако доидеш при мен ще ти направя добра отстъпка

- beky1
theultimate написа:Динамометричния ключ му се регулира силата на затягане, за да затегнеш всичко равномерно и с правилната сила.
не че е нещо но този инструмент се казва ,,дина''метричен ключ.да точно това му е предназначението

- beky1
на.л.с

а възможно ли е главата да е спукана? защото един познат така ми каза но не му имам мн вяра и за тва питам тук 

Възможно е, но тежко ти, щом на нас непознатите вярваш повече отколкото на познат, който я е видял.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”