Здравейте,аз съм от Плевен и ме интересува дали ще мога сам да си пребоядисам Голфчето.Ако може някой да ми обясни кой са стъпките смисъл 1-2-3.Какви шкурки трябва да взема,някаква марка кит или каквото ми трябва...Голфчето ми има малко ръжда,но е малко и да ви питам с какво да я махна и после с какво да я направя готова за боя.
Благодаря Предварително!

Пребоядисване на Голф 2----САМ!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- passatfan2780
- Автомобил:
- Двигател: aaz 1992
Re: Пребоядисване на Голф 2----САМ!
ако изобщо си нямаш и представа за пребоядисване няма да успееш да се оправиш сам,а сащо и едва ли някои колега би ти казал какво точно ще ти трябва без да се види колата на какво дередже е.Но ето ти някои от важните неща:шкурки поне 3 вида да не са много едри да кажем от 200 до 1000 че не съм сигурен точно за размерите им и задалжително за след боята за да изчистиш боклуците 2000.кит какъвто си избереш стига да не е фибро.трябва ти и основа за боятя и боя и лак.
ръждата може да я изстържеш с таралеж за дрелка и да я мазнеш с преобразувател
в общи линии това ти трябва, а ако имаш и ексцентрик ще е хубаво
ръждата може да я изстържеш с таралеж за дрелка и да я мазнеш с преобразувател
в общи линии това ти трябва, а ако имаш и ексцентрик ще е хубаво
- golf_sport_team
- Автомобил:
- Двигател:
колега и аз съм от плевен мога да съдействам да се видим някъде и да ти обясня някои неща! 

- topgun1
- Автомобил:
- Двигател:
ако колегата от плевен не ти обясни пиши на скаип ще ти обаясня всичко подробно
успех в начинанието!

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
А не е ли също необходимо да имаш компресор едно друго, нещо бояджийски пистолет, помещение за целта 

- golf_sport_team
- Автомобил:
- Двигател:
попринцип трябва но за една подготовка може и в обикновен гараж! за бояджлъка трябва и камера ако има желание да стане добре и бояджия

- don hose
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колеги споделете че аз вече съм я почнал да я шкуря но изникват въпроси които нямат отговор за сега.
Като например до къде да шкуря, как да търкам шприца, кава контрола да пръсна и такива неща.
Пишете ще има и снимки.
Като например до къде да шкуря, как да търкам шприца, кава контрола да пръсна и такива неща.
Пишете ще има и снимки.
- golf_sport_team
- Автомобил:
- Двигател:
don hose написа:Ами колеги споделете че аз вече съм я почнал да я шкуря но изникват въпроси които нямат отговор за сега.
Пишете ще има и снимки.
че ти вече на вода ли почна?
- don hose
- Автомобил:
- Двигател:
Не само тръкнах предния капак.И някой да обясни стъпките по подготовката.Снимки ако може да пратите.
- lorenco13
- Автомобил:
- Двигател:
ако си стигнал до шприца таркаш на вода с 800 преди това ако искаш може да минеш малко по едра а до кога да търкаш има контрола на спреи праскаш и като исчезнат точиците си готов !
- golf_sport_team
- Автомобил:
- Двигател:
на думи изглежда лесно колега но всъшност нее толкова лесно
1.Трябва да огледаш колата за тъй наречените (чукани)
2.Трябва ако има такива да прецениш докаде да търкаш с 150 шкурка за да нанесеш кит
3.трябва да прецениш че шприца поема по голямо пространство от кита в смисъл ако китнантото място ти е да кажем една педя зависи от вдлъбнината трябва шприца да я покрие почти още толкова!
4.останалата правата повърхнот я търкаи само на водна ако ще я боядисваш същия цвят
след като отъркаш цялата кола трябва да облепиш детаилите които няма да се боядисват като стъкла уплатнения гуми и т.н! затова ти казвам че нее толкова лесно!
пропуснах да кажа че предварително колата се разоборудва (лаисни и наи различни пласмасарии)
1.Трябва да огледаш колата за тъй наречените (чукани)
2.Трябва ако има такива да прецениш докаде да търкаш с 150 шкурка за да нанесеш кит
3.трябва да прецениш че шприца поема по голямо пространство от кита в смисъл ако китнантото място ти е да кажем една педя зависи от вдлъбнината трябва шприца да я покрие почти още толкова!
4.останалата правата повърхнот я търкаи само на водна ако ще я боядисваш същия цвят
след като отъркаш цялата кола трябва да облепиш детаилите които няма да се боядисват като стъкла уплатнения гуми и т.н! затова ти казвам че нее толкова лесно!
пропуснах да кажа че предварително колата се разоборудва (лаисни и наи различни пласмасарии)
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Трудна работа!!Не е за всеки ,но