Колеги става въпрос за тези щипки,които се намират от вътрешната страна на бронята от ляво и от дясно.Питах в магазин за авточасти,но ми казаха че не се продават отделно.Моите са счупени и двете,като от едната страна бронята ми стърчи навънка,а от другата е увиснала надоло.Нека ако някой колега е поправял такива или има стара счупена броня да сподели в темата.Поздрави
п.п. става въпрос за широка броня,ако има значение,защото незнам дали и при тясната са същите

Щипки на задна броня на голф 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Щипки на задна броня на голф 2
Тясна е моята броня, по принцип знам че се лепят с някакви пистолети за пластмаса. Но аз се изхитрих, отвътре бронята има там стърчаща пластмаса, пробих дупка в това парче с нагорещен щифт (уж да е по-здраво от удебеляването и да не се спука), на място, където да мога да фиксирам щипката както трябва, в самата щипка също пробих дупки. Използвах няколко тънички свински опашки за стягане. Сега хем отвън не личи, хем ако стане нещо (дано не става де) очаквам само да се скъсат опашките. Ако щипките ти са съвсем счупени, търси по морги. А всъщност по размера на това, което е към колата можеш да свиеш от по-дебела ламарина, но отново такава, която да се извие и освободи при необходимост.
- golf2949
- Автомобил: Хюндай Туксон 4х4
- Двигател: 2000 CRDI 2005г
Да колега и аз си мислех да огъна някаква ламарина,но се чудя как да я захвана на мястото на щипките.Между другото видях,че едната може да се залепи,но от другата липсва горната част и трябва направо да се подмени.Поздрави 

Ами как, пак със свински опашки, просто я пробий на 2 или 4 места за по-здраво.
- golf2949
- Автомобил: Хюндай Туксон 4х4
- Двигател: 2000 CRDI 2005г
Колега днеска я сглобихме за да мога да я карам.Ще потърся счупена броня,а ако не намеря ще я пробвам с свински опашки.Поздрави