Здравейте, колеги!
Гледам, че доста колеги си махат врътките на парното и слагат уреди. Въпроса ми е:
Като се махнат врътките, от къде се командва парното/климатика? Слагате ги някъде на друго място, където не се виждат или въобще ги махате?

Махане на врътките за парното - Слагане на уреди!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Махане на врътките за парното - Слагане на уреди!
viewtopic.php?f=11&t=186313 виж в тази тема на последната страница има клипче малко се вижда къде ги е сложил колегата санодо1,ако ти хареса обърни се към него за подробности,малко на неудобно място е но при тунинга не е важно да ти е удобно а да се отличаваш
viewtopic.php?f=11&t=186313&start=45 - по-бърз линк до клипчето.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Колега тук е темата ми как преместих врътките.Ако ти е полезна
viewtopic.php?f=11&t=89358

- stanyoo
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря!
Идеята ми е да скрия грозните плъзгачи за парното някъде, където да не се виждат, че е много старомодно. Преди фейслифта са врътки, а след фейслифта, защо са решили да е с плъзгачи идея си нямам. Като някоя ЛАДА
Обмислям този вариант:
Тук, където съм оградил в червено, ще сложа някакви уредчета. Самите плъзгачи за парното и климатика, ще ги изместя тук долу (оградил съм с жълто) на мястото на пепелника. Пепелника не ми трябва, защото съм непушач.Какво мислите Вие? Ще се получи ли добре?

Идеята ми е да скрия грозните плъзгачи за парното някъде, където да не се виждат, че е много старомодно. Преди фейслифта са врътки, а след фейслифта, защо са решили да е с плъзгачи идея си нямам. Като някоя ЛАДА

Обмислям този вариант:
Тук, където съм оградил в червено, ще сложа някакви уредчета. Самите плъзгачи за парното и климатика, ще ги изместя тук долу (оградил съм с жълто) на мястото на пепелника. Пепелника не ми трябва, защото съм непушач.Какво мислите Вие? Ще се получи ли добре?
- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
ако те дразнят плъзгачите,че са старомодни и искаш да ги прикриеш защо мислиш,че там(на мястото на пепелника)ще се виждат по малко 

- stanyoo
- Автомобил:
- Двигател:
Защото, ще се скриват зад капачето. Ще се отваря само, когато е нужна корекция на парното/климатика
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Имам усещането че няма да стане тва дет си го замислил,колегата Сандо 1 ги е свалил сравнително малко по надолу а ти искаш чак долу да отидат,и ми се струва че всичкото механика отзад не мойш я нагласи.Най-добре първо разглоби плъзгачите и огледай с какво се захващаш че да не стане после 

- TheBoss
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 9A
Колега това е голям филм което си го намислил.Като тръгнеш да разглабяш таблото ще се вкараш в още по-голям филм(нищо лично ама се пак е Пежо).Съвет от мене: не се занимаваи с глупости.