Здравейте колеги колицата ми стана малко по лека без два кристални мигачи и два кристални халогена.Днес си намерих обикновенни мигачи с бленди и фасонки за 50 лв.
Искам да попитам някой измислел ли е начин за по труно сваляне примерно с някакви болтове или види че те само с поглед се свалят.Мисля че преди имаще подобна тема но нещо немога да е открия.
колата е венто

Tрудно сваляне на мигачи и халогени на Голф 3/Вентo?????????
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ivan20071983
- Автомобил: Passat
- Двигател: AHL
Tрудно сваляне на мигачи и халогени на Голф 3/Вентo?????????
Последна промяна от ivan20071983 на Пет 23 апр 2010 18:36, променено общо 1 път.
- h_andreev
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр. Бургас - VW Vento GT 2.0 2E 115hp 1993 ГИ: D.T.Gas GasTech 704
Re: Начин за трудно сваляне на мигачи и халогени на Голф 3/Венто
Аз пострадах по същия начин преди 1 месец, само дето откраднатите неща при мен бяха оригиналните мигачи и халогени произведени с колата ... халогените бяха с разтопени рефлектори и не светеха, а мигачите направо им отрязали кабелите ... егати наркоманския глад ...
та по въпроса, и мен ме интересува подобно решение
та по въпроса, и мен ме интересува подобно решение
Ами ... аз също олекнах с халогени и блендите до тях... четох по форума за лепене силикони и други неща..замислете се обаче колко лесно се сваля бронята
и место халогени и мигачи да трябва и броня и номер да оправяте
аз моите халогени съм ги хванал с болст за дърво от тези с кръглата глава и квадрата под нея и малко гайки отзад (правено на канал) а блендите с по 2 рапидки през тях
Не е много красиво, и няма да ме спаси от 2 набези но поне ще ги забави доволно много. Спасение няма
но поне може да откажете циганетата да ги свалят за 0 време.. ако някой ви е нарочил и в гаража да ви седи пак ще олекнете. Не препоръчвам лепенето и запилването на главите на болтовете защото рано или късно ще изгори крушка, или ще се счупи стъкълцето и ще се наложи смяна и ще има да се кълнете като почупите бронята... това е от мен дано съм ви помогнал. 

Не е много красиво, и няма да ме спаси от 2 набези но поне ще ги забави доволно много. Спасение няма

- KRASUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
Хванете ги с винтове (например някой шестограм) и ги разпробийте. Така само ще ги счупят и ако си имате и каско, поне ще вземете некой лев.
- vesko_sr
- Автомобил: vw passat b4
- Двигател: ADZ 1995
Re: Tрудно сваляне на мигачи и халогени на Голф 3/Вентo?????????
Един приятел беше дръпнал по един бутон от алармата и ги беше сложил зад блендите. Не, че ще ги спре но пак е нещо. Ако усперодно с това хванеш и мигачите с по една свинска опашка отзад или с по едно малко болтче през металната пластинка която ги държи за бронята мисля, че е достатъчно да ги откаже.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Бутон за алармата под блендата е достатъчен. Щом махнат блендата ше се разпищи. а без да се махне блендата не могат да се смъкнат здрави. Пък счупени никой не иска.
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
Дупка в металната щипка на мигача, съответно на мястото където "ляга" в бронята, болт съответния размер, а отзад самозаконтряща се гайка по възможност с "ухо". После малко тел за контрене (0,7мм е обикновено) през ухото на гайката и съответно в най-близкото друго "ухо" зад бронята. Смяната на лампа на мигача не е сложна, при положение, че ти си правил въпросната доработка. Тъпото обаче е, че отнеме малко повече време.
Та, крадците и мизерниците с Голф 3, които са на принципа "за какво да купувам, като може да си взема бързо, безплатно, елементарно и без особен риск" са обречени да си тръгнат без бленди/мигачи.
Та, крадците и мизерниците с Голф 3, които са на принципа "за какво да купувам, като може да си взема бързо, безплатно, елементарно и без особен риск" са обречени да си тръгнат без бленди/мигачи.

- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
аз мойте халогени ги бях хванал със нитачката на мястото на винтовете след което допълнително се бях подсигорил със силикон.