смених си съединителя,но имам проблем,който си мислех,че ще изчезне със смяната!!!а проблемът всъщност е едно много неприятно скърцане при натискане на педала

благодаря на всички,предеварително

Soyer написа:Не си казал какво си сменил точно.. цял комплект съединител, само претискател..
Не бих ти препоръчал смазване на жилото, тъй като 99% е саморегулиращо, но пък ако си сменил цял комплект съединител не би трябвало да има проблем, след малко време би трябвало да се оправи
anonimko написа:Проблема със скърцането колега според мен идва от самия педал или по точно от магарето на педалите там е за смазка -грес-сваляш кората под волана и смажи магарето ако е скърцането е отвън при натискане на педала-сваляно ти е жилото с щанга -все още има маистори които незнаят как се заключва жилото а напъват и кривят щангата за да осводят жилото при смяна на съединителя преди месеци видях тоя номер и ми идеше да го ударя през ръцете тоя.
anonimko написа:Маха се кората която е отдолу която пази педалите и таблото с предпазителите между самото табло на предпазителите и магарето има една предпазна пласмаса стояща отвестно махаш и нея и започваш да гресираш и натискаш педала докато проникне греста навътре към оста на педалите а скърца понеже са пласмасови а не железни както на по старите модели иначе е достане е удобно и ти трябва и подвижна лампа ,че самото магаре е доста назад - трудно се достига и няма хубава видимост.При смазване на моето половерче бая п..и отнесе.Успех
dildo написа:здравейте на всички.търсех във форума точно такава тема,защото аз се сблъсках със същия проблем.Ходих при един майстор-той ми каза че е от жилото.Взех немско-файда-НИКАКВА.Ходих при втори-той ми каза че трябва да сменям и трите педала-отказах се.Ходих при трети-той каза че са си така съединителите на VW и вече незнам,докато не видях че има и други с моя проблем.
Накратко-колате е Golf3 93 в началото педала на съединителя си е добре,но след 10-15км. се започва скърцането и втвърдяването на педала(иначе отделя добре).
Та и аз мисля че е от магарето на педалите.Моля колегата да каже ако е пробвал със смазването и дали има ефект.
anonimko написа:Проблема със скърцането колега според мен идва от самия педал или по точно от магарето на педалите там е за смазка -грес-сваляш кората под волана и смажи магарето ако е скърцането е отвън при натискане на педала-сваляно ти е жилото с щанга -все още има маистори които незнаят как се заключва жилото а напъват и кривят щангата за да осводят жилото при смяна на съединителя преди месеци видях тоя номер и ми идеше да го ударя през ръцете тоя.
dildo написа:и аз съм доста зает,но времето се оправя и ще видя след твоя опит какво да правя.Напиши едно моля те, коментарче като имаш някакъв резултат.
Pencp написа:Един съвет и от мен колега:Погледни там където е упорът на жилото в купето!Представлява една ламарина,заварена за колонката на кормилото.Бронята на жилото опира в този упор чрез един гумен тампон.Виж неговата цялост /да не е смачкан/ а също и самата ламаринка,да не би да се е закъсала заварката и!Проверката можеш да направиш,като натискаш педала на съединитела с едната ръка,а с другата да си светиш с едно фенерче,за да видиш точно,какво става въпрос!Пиши!![]()
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта