Решетка без емблема Г3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
tvt555
Автомобил:
Двигател:

Решетка без емблема Г3

Мнениеот tvt555 » Нед 02 май 2010 1:25

Здравейте колеги! На Метро ми бутнаха една количка и ми изкривиха предната ламарина под решетката. Та вместо да я оправям мисля да си сложа нова от тези с двете ребра без емблема или с емблема до единия фар, но не знам каде се продават. Има ли ги в "Интеркар" или само нещо по-оригиналдъ ще трябва

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Re: Решетка без емблема Г3

Мнениеот Zerga3GT » Нед 02 май 2010 10:43

Тия вече ги продават и по битаците само се огледай

междудругото темата ти не е за тука

tvt555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tvt555 » Нед 02 май 2010 23:13

Zerga3GT написа:Тия вече ги продават и по битаците само се огледай

междудругото темата ти не е за тука

..да не би да е за www.bgmama.com

Потребителски аватар
Zerga3GT
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Пон 03 май 2010 23:33

Ами като ти трябва решетка без емблема за г3 пускаш тема в копува не в направи си сам

бе кво да ти се обяснявам те хората ще ти кажат за бг мама ли е или за де татко

Zlobomir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zlobomir » Вто 04 май 2010 2:30

@Zerga3GT - Един хор иска да ти каже, че кефиш. :D
П. С. Тази тема вече не е за никой раздел.

tvt555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tvt555 » Вто 04 май 2010 22:26

Ами тогава да закриваме форума щом вече всичко е изписано, а вие дето вичко си знаете спокойно да ходите във форума на SSang Yong... или как беше там... :applause:

tvt555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tvt555 » Вто 04 май 2010 22:29

Zerga3GT написа:Ами като ти трябва решетка без емблема за г3 пускаш тема в копува не в направи си сам

бе кво да ти се обяснявам те хората ще ти кажат за бг мама ли е или за де татко

Не открих нищо в "КОПУВА"...та за това :063:

Потребителски аватар
emsito-1984
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emsito-1984 » Вто 04 май 2010 23:12

еи ко става ве зерго много се нервиш маи споко ве мои човек. ко става с твоята тройка, пушка а :?: атака

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Сря 05 май 2010 22:11

От четири коментара в темата (като изключим тези на автора) нищо съществено, само лигав спам :!: Защо серете в темата като не желаете, не искате или не можете да помогнете.
Zerga3GT написа:Ами като ти трябва решетка без емблема за г3 пускаш тема в копува не в направи си сам

Човека пита от къде да си кОпи нова решетка, не втора ръка :deal Ти би ли си взел такава решетка от битака? Смяташ ли, че му помогна или просто трупаш точки :wink:
Zlobomir ако си фен на Зерга можеш да му го признаеш на лични. Нас не ни вълнува дали те кефи или не. Как помогна ти в темата :?:
emsito-1984 Пич научи се да пишеш и тогава цапай по темите :lol: Случайно форума да ти прилича на чат, а :?: Темата е за решетка, не за колата на Зерго :!: Гледам новобранка си та един съвет: четеш, мислиш и тогава пишеш. Пишеш само ако мислиш (или си сигурен), че можеш да помогнеш. Ако не можеш да пишеш грамотно (което е очевидно) или не можеш да помогнеш просто подминаваш темата, защото в противен случай просто се излагаш.
tvt555 решетки има в платения раздел. Цената варира около 40-50лв. Ето пример:
viewtopic.php?f=48&t=191855

Zlobomir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zlobomir » Сря 05 май 2010 22:39

Браво Каспър, но оставяй и на Господ, че и на модераторите някаква работа. :)

1. Темата поначало не беше започната много добре. Пример:
"Изкривиха ми ламарината под решетката, искам да си купя по-оригинална решетка, ТЪРСИХ В РАЗДЕЛ "ПРОДАВА", но не намерих, затова пиша и тук (дайте ми съвет как да си направя сам?)". "Нова" в контекста според мен означава "друга", не тази, която има.
2. Не разглеждам колите на потребителите, така че изразих възхищението си само от краткия и точен изказ на Zerga3GT, защото с две изречения показа, че е прочел запитването, разбрал го е, и е положил усилие да отговори по-"оригиналдъ", стимулирайки автора към малко действие, без да дава готов линк. :) Превод: Такива решетки има много и навсякъде, потърси в правилния раздел. Помогнах, окуражих подхода, може би погрешен подход, но колкото кучета, толкова и вкусове. Аз лично обичам да си създавам малко веселие, кагато е уместно, в случая самият израз "оригиналдъ" от страна на автора показва, че и той няма против (или че е прекалил с Листопад). С послеписа си в предното мнение все пак загатнах, че разводняваме.
3. Не писах на ЛС, както не пиша и сега, защото считам, че похвалите е редно да са публични, критиките лични. Има и кой да го потвърди, а настоящият случай е изключение, към което прибягвам защото се получава флейминг, и то масов. :wink:
4. Благодаря от името на tvt555 за линка и ценовата информация.

Весели празници. :D

Потребителски аватар
Zerga3GT
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Сря 05 май 2010 23:16

Колегата каспър иска да се изяви като министър претседател на форума явно :screwy

И какво съм ви виновен за това че някой хора ги мързи да натиснат два пъти бутона "Търсене"
Такива решетки ако не се продават само във форума поне 10

жалко че няма кой да обърне внимание на темата койято замърси така любимия ми раздел
от мене толкова който иска да си чеше езика да ми пише на лс ВНИМАНИЕ отвръщам на лошото с грубо

Последна промяна от Zerga3GT на Пет 18 ное 2011 14:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Мнениеот Каспър » Чет 06 май 2010 10:44

Zlobomir не се опитвам да взема хляба на модовете. Забележи само, че вие определяте, че темата не е за тук. Тоест вие влизате в такава роля. За това ли се влиза и пише в дадена тема? За да се напише "евала пич кефиш" и "верно тая тема не е за тук". Забелязвам, че повечето ти мнения са доста смислени и полезни, но тук определено си се изпуснал. Отговарям подред:
1. За мен от първия пост е ясно какво се търси. Въпроса "Има ли ги в Интеркар?" ти подсказва, че се търси нова решетка. Под допълнението "по-оригиналдъ" се има предвид, ако ги няма в Интеркар, дали няма да ги има в някой по-реномиран (съответно по-скъп) магазин.
2. Ако всички почнем да изразяваме възхищението си (като пишем в темата, а не на ЛС) от някой който е отговорил безполезно в дадена тема, то тогава темата ще се напълни с възхитителни коментари и нищо свързано с нея. И според мен си окуражил грешен подход. Няма лошо да създаваш веселие, но за това си има места, не и в теми с ясно питане. С "оригиналдъ" едва ли автора е целял темата му да стане забавна. Ако бяха останали само мненията на Зерга и след това се напишеше читаво мнение или просто линк темата нямаше да се разводни, щеше да приключи и да излиза с полезен линк в търсачката. Но с твоето и на Емсито мнения темата вече стана безполезна, а и подпалихте автора. За това реших да се намеся с линк.
3. Ти си преценяваш начина за хвалба, но аз не мисля, че този е най - удачния. Дано наистина да е изключение.
4. Радвам се, че има смисъл в линка. Предполагам, че си си писал с него за да благодариш от негово име или не си?

Zerga3GT За това на какъв се правя - без коментар, че работата става дебела, а не това е идеята и не му е място тук да ти обяснявам на какъв се правя. Макар, че беше хубаво да ти обясня за да си наясно на какъв се правя, но да го оставим за ЛС. И все пак министър - председател звучи добре :wink:
Така е, решетки се продават, но нямаше ли да е по-лесно за теб и за автора просто да дадеш един линк и всичко да приключи, отколкото да разводняваш с коментарите си? Или защо просто не му каза да използва търсачката?
Относно замърсяването на темата, обърни внимание на това от чии постове тръгва спама, дали не бяха твоите?

Пичове, не ме разбирайте погрешно. Не искам да обиждам или поучавам някого. Просто ми писна да влезна в дадена тема за да помогна или науча нещо от нея и там да прочета един куп безсмислици, но не и ясен и точен отговор на въпроса на автора. За това написах всичко по-горе.

Весели празници :beer

Zlobomir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zlobomir » Пет 07 май 2010 21:15

По-накратко, не си прав, въпреки че можем да спорим до безкрайност. За 4 пояснявам, при възпитаните хора благодарността не е въпрос на позволение. Трябва да сме благодарни на всички, на тези, които ни показват какви трябва да бъдем, както и на тези, които ни показват какви не трябва да бъдем. :)
Наистина жалко за темата, аз лично не възразявам да се почисти с няколко поста, със съгласието на автора. Спирам да пиша в нея.

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Пет 07 май 2010 21:18

Колега пиши на Guru и нямаш проблем!!!

Потребителски аватар
emsito-1984
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emsito-1984 » Съб 08 май 2010 20:41

Просто писах по споко на зерга да не се твари ок старшина Каспър. Защо човек не може ли да допусне правописна грешка господин ГРАМОТНИКО. Ок извинявам се че все пак неможах да помогна в темата, аре всичко най.

Върни се в “Направи си сам!”