Купих колата без монтиран такъв, само с кафявата и черна букса. За колегите пояснявам:
Черна - захранване, червен +, черен -, за каквото остава трябва да е памет на станциите (жълт?, да се замери) и автоматична антена.
Кафява - към колоните, проверката не е сложна, предните колони са в центъра, задните в двата края, но вече забравих леви/десни.
Както и да е, проблемът ми е със закрепването на самото радио. пробвах с квадратна ламаринка, не иска. Задният болт от друга страна не мога да го затегна. Имам предчувствието, че ми трябва някаква опашка като тази на "нишата" над радиото. Вероятно е останала на свалената техника. Някой да е имал такъв проблем, искам да закрепя радиото по-елегантно, така че да може и лесно да се сваля.

голф 4 закрепване на радио
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Re: голф 4 закрепване на радио
Колега имаш ли оригиналната шейна от радиото? По принцип първо се слага шейната, огъват и се ушите за да се закрепи към конзолата. После като пъхнеш радиото то трябва да щракне към шейната, това става само ако шейната е оригинално за това радио, или да съвпаднат някак си ама не ми се вярва. Болтчето отзад въобще не го слагай, почти няма смисъл.
Успех
Успех

Re: голф 4 закрепване на радио
Мерси, не нямам я.
Пробвах с друга, която едно, че беше маркирана с БМВ, второ, не захвана в Голфа, трето, радиото не захвана в нея. То и радиото е едно временно, но май ще се задържи, криза.