От няколко месеца живея в квартал Левски в столицата.Тук всеки втори е състезател и не признава никакви правила.Улицата пред нас е тясна,ограничението е 40 а съм виждал хора,които по моя преценка минават със 100! Има пешеходни патеки,едната е точно пред нас с изтъркани линии и светофар,който не работи.Значи за 4 месеца никой не е спрял да направи път! По скоро би те блъснал,отколкото да намали и да те пусне.Всеки върти гуми,тръгва на мега ръчка,а по тротоара (където го има) - малки деца,възрастни хора и кучета.Незнам какво трябва да се случи ( да не дава господ),за да започнат тези хора да карат нормално,а не да мислят че това тук е Монца

Днес чакам светофара да завия наляво по Ботевградско,втора кола съм.Пред мен колега с БМВ изчаква прилично да светне зелено,тръгва и пресича булеварда,аз стъпвам на трамвайните линии и забелязвам че някакъв кух пенсионер лети към светофара и няма никакво намерение да спира ( на него му свети червено,но кухата лейка естествено гледа светофара за наляво !!!) и аз спирам на релсите и почвам да му свиря,белким спре,а онзи минава покрай мен и ме гледа тъпо,вобще неразбрал защо го псувам

Мога да кажа,че всеки ден се сблъсквам с десетки подобни ситуации,сигурен съм че и вие сте в подобно положение! И се питам до кога? По новините всяка вечер съобщават за идиоти по улиците,за убийства,грабежи и т.н. Е писна ми вече!Това исках да кажа.Благодаря за възможността за изява

Надявам се колеги ,да се научим да бъдем по-добри и толерантни в изявите си по българските пътища и да не дава господ да се сблъскваме с олигофрени на всеки километър!