Собственичката на кучетата, убили шестгодишно момиченце, ще лежи една година в затвора и ще плати 32 хил. лв. кръвнина
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2987231
Дръжте си песовете здраво до вас и с наморник

Собственичката на кучетата, убили шестгодишно момиченце, ще лежи една година в затвора и ще плати 32 хил. лв. кръвнина
IceHeart написа: И така се пада на собственика
group® написа:IceHeart написа: И така се пада на собственика
Малко е според мен
IceHeart написа:group® написа:IceHeart написа: И така се пада на собственика
Малко е според мен
То винаги е малко колега, на чужд гръб и 100 тояги са малко, преди да ме почнете с недокастрената дрянова пръчка, замислете се че не жената е убила момичето а кучето, а самото куче може да е избягало, та не защитавам никой, просто трябва да се радваме че въобще има правосъдие в нашата мила държава. Като има хора дето правят други далавери и си се разхождат на свобода... това тук си е за кокошка няма прошка
Vizor написа:IceHeart написа:group® написа:IceHeart написа: И така се пада на собственика
Малко е според мен
То винаги е малко колега, на чужд гръб и 100 тояги са малко, преди да ме почнете с недокастрената дрянова пръчка, замислете се че не жената е убила момичето а кучето, а самото куче може да е избягало, та не защитавам никой, просто трябва да се радваме че въобще има правосъдие в нашата мила държава. Като има хора дето правят други далавери и си се разхождат на свобода... това тук си е за кокошка няма прошка
Абе ей това е разкъсано малко дете бе! Кви глупости пишеш?! Кви 100 тояги?! МАЛКО И Е! Това си е убийство по непредпазливост! Това са непредсказуеми животни с първичен инстинкт!
ТочноRoadRunner написа:Присъдата е смешна...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта