ми влезе в главата преди около година и половина. През септември миналата година (точна дата 15-ти) катастрофирах с едно бързо Съни. След допитване,пазарлъци взех въпросното комби на 1-ви октомври,баш 1 ден преди рожденния ми ден
. Умувах за летите 17" и туба с усилвател ,ама леко не ми достигаха $$$ ,пък си казах джанти и музика има бол
,все от колеги от форумите ....и Ето вече имам музика,която е сравнително не лоша. После ми влезоха в глъвътъ бели циферблати....и се почна ходене по мъките....молих този ,молих онзи да ми дадат файла за директен печат и никой и се принудих да купя табло да го разглобя и да сканирам плаките. И ето вече имам бели циферблати
.Точно като сложих таблото реших да си направя моето табло различно и ето какво се получи
.Като в момента се замисля пак бяло с червени фосфорисциращи стрелки,пак със синьо осветление. После пак от колега си закупих предна разпънка
.После предната броня нещо не ме радваше вече и реших да я продам за да си закупя стокова броня и взех е тази + допълнително мигачи ,тесен нож и бленди
. Дойдоха топлите дни и се почна търсене на джанти ,като не исках големи и си взех 15" BBS оргинални от Г3 GT модификаия
обаче брат ми ми предложи да ми даде 15" от G60
....ииииииии вече си имам по готини джантета . После пеших да посъбудя мотора и му взех вал от 2Е и испускателен колектор от PB .....еми сабуди се
и започна разглобяване + черен мат и краен резултат
. Седяха сумати време в шкафа докато не намерих и капак. Междувременно бронята си я карах 2 месеца синя
,докато най накрая един приятел ми предложи да ми ги пръсне някакво червено ( бронята и капака ) и е този пич е майстора
. След това си купих халогени от един приятел като и те се затъмниха леко
. Купих и маска заедно с лайсната отдолу и ето краен за сега варянт на моето комби
.Като други промени замислям вежда на фаровете ,винтово окачване ,задни дискови спирачки, широк нож ,бели джанти ,цялостно пребоядисване с отстраняване на дребни забележки и други дреболий по време на каране и седене в интернет пространството
Надявам се ви е харесала историята ми