Линия на оборудване.
-
nikolai-iridiun
- Автомобил:
- Двигател:
Линия на оборудване.
Здравейте искам да попитам,какво включва оборудването на пасат B-4 VW Passat Variant Classic Line : VW Passat Variant Exclusiv благодаря.

-
nikolai-iridiun
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Линия на оборудване.
къде избягаха компетентните люде тука.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Не са избягали, колега, само чакат в засада да дадеш повече инфо, че с това което си казал не може да се направи нищо...Потърси номера на рамата (т.н. VIN), потърси в Гуглето vin decoder vw и ще разбереш какво е оборудването на конкретния автомобил.
-
nikolai-iridiun
- Автомобил:
- Двигател:
Така като гледам
съм станал манияк на тема passat b4(35i) variant1994-97г а сега и на vr6 sincro
,та за тези модели питам.VW Passat Variant 2.9 VR6 Syncro Classic Line :VW Passat Variant 2.9 VR6 Syncro Exclusiv .
.Според мен яко возило и преятен ценови диапазон. 
,та за тези модели питам.VW Passat Variant 2.9 VR6 Syncro Classic Line :VW Passat Variant 2.9 VR6 Syncro Exclusiv .
.Според мен яко возило и преятен ценови диапазон. Re: Линия на оборудване.
Аз до скоро си мислех , че всички по мощни двигатели са оборудвани с всичките екстри за модела , докато една обява в форума ме разубеди !
Ако си решил да купуваш кола , най - добре и вземи вин - а и провери по него . Така ще разбереш с кой екстри е излязла от завода .
Ако питаш просто от любопитство напиши в търсачката "Passat B4 CL " . Ако не излезе нищо пиши пак !
Ако си решил да купуваш кола , най - добре и вземи вин - а и провери по него . Така ще разбереш с кой екстри е излязла от завода .
Ако питаш просто от любопитство напиши в търсачката "Passat B4 CL " . Ако не излезе нищо пиши пак !
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
IANSTO е прав. Имай предвид, че немците гледат да минат възможно най-тънко винаги. От там вкараха черна S класа, с черен кожен салон, без климатик!
Фабрично!
В багажникът, под мокета, трябва да има лепенка. На нея можеш да видиш номер на рамата и кодовете на екстрите, с които е напуснала завода въпросната кола. Както и Чудомир е писал по-горе - това ти е варианта за най-добро запознаване с конкретния модел.
В багажникът, под мокета, трябва да има лепенка. На нея можеш да видиш номер на рамата и кодовете на екстрите, с които е напуснала завода въпросната кола. Както и Чудомир е писал по-горе - това ти е варианта за най-добро запознаване с конкретния модел.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”