Здравейте, проблема е с петата скорост на Полото на една моя колежка.
Молбата ми е ако нялой има повече инфо за вида на скоростната кутия или евентуално намирането й на старо.
Код:
шаси: wvwzzz6nzvy202336
engine AER
Благодаря

Проблем със скоростна кутия
Задна скорост
А бе , да питам и аз тука. При включване на задна скорост почти винаги се чува закратко стържене . От кво може да е? Polo 1995 Двиг.АЕЕ
-
- Автомобил:
- Двигател:
i az
и аз имах този проблем, но изчезна, не помня кога (или след смяна на масло ск. к. или след смяна на съединител). не му обръщах внимание защото открих, че шума се появява само след като се включи веднага след спиране задна и аз просто бях свикнал след като спра да изчакам за секунда-две и тогава да включа задна. както казах поради някаква причина шума сега го няма.
Здравей колега, понежа и аз с моето наскорозакупено поло имам проблеми със скоростите, да ти кажа, че това е едно от слабите места, на тези иначе доста здрави коли. В най - общия случей, нивото на маслото пада, и първа дефектира 5та скорост, както е при мен. Номера на скоростната кутия можеш да намериш, под покривалото в багажника на лепенката. Ако тази лепенка я няма - лошо. За намирането на ск кутия втора употреба наистина ти трябва огромен късмет!
Пожелавам ти успех и дано съм ти бил полезен
Пожелавам ти успех и дано съм ти бил полезен

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”