тия от полицията съвсем полудяха
"Пътните полицаи ще глобяват за заскрежени стъкла и затрупани с киша номера на автомобилите"
хубаво и преди винаги сутрин ако е валял сняг го почиствам
но кажете ми как да карам ако вали абсурдите станаха много
наи голямата простотия е киша по номерата
като не се чистят пътишата достатачно е да покарам 10 минути и цялата ми предница е в сняг
както и простотията за фаровете какав им е проблема на тия газове
преди некои го каза и съм съгласен - ако ще и 1000 крушки да светят от тая мърсотия по улиците фаровете стават черни
що не почнат да глобяват фирмите отговарящи за чистотата че пътя целия е в кал, а пък такова нещо да се изчисти снега и да све извози от пътя съм гледал само веднаж на витошка
и по телевизията за нормалните страни . Няма ли краи тия какво искат да си изхварля колата АБСУРДНИ АКЦИИ И НЕРЕАЛНИ ЦЕНИ НА ЗАСТРАХОВКИ
и никои да не кара по улиците освен правителствените марцедеси
да не говоря с простотията с тировете за гърция 2 гонини се караха през кои имот да мине магистралата и сега се чудят от каде да прекарат тировете
писна ми в европата на която ще станем ЧЛЕН или ЗАХАПЕМ ПО СКОРО ТАКАВ
селд цял двен разходка по улиците като се прибера обувките са ми чисти а тук колата трябва да я мия всеки ден за да се познава каква е
кои е тоя безумец къде му идват такива простотии в главата
писна ми от полиция и техните простотии
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
напълно съгласен с теб!!!
освен д си кача номера на предното стъкло невиждам как може да се реши проблема!
и какво ще се реши с това?? коледни премии за куките
ще има "чете ли се не се ли чете номера нещо не го виждам трябва ми 10диоптър (лв.) опа прочетох го айде със здраве и го зачисти че колегата е 200метра по-надолу пък го гледам си купил карера 4 а аз неква М3 бутам тука(той взима повече)"
освен д си кача номера на предното стъкло невиждам как може да се реши проблема!
и какво ще се реши с това?? коледни премии за куките
ще има "чете ли се не се ли чете номера нещо не го виждам трябва ми 10диоптър (лв.) опа прочетох го айде със здраве и го зачисти че колегата е 200метра по-надолу пък го гледам си купил карера 4 а аз неква М3 бутам тука(той взима повече)"
Абсолютно си прав ! Мия си колата през ден и кво от това - постоянно фаровете и стъклата ми са кални и трудно бих видял пешеходец в тъмни дрехи ако пресича близо до мен в тъмното, щото около чистачките се образува едно хубаво тъмно петно. А тия се загрижили дали ще ми видят номера. Хиляди камиони разнасят тонове кал из София, а оня ми се усмихва че изчистил част от града един път в годината... Ако не се лъжа, в правилника има предвидени глоби за замърсяване на пътя. 

- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А след опесачаване през зимата, тоя пясък чак до юли не може да се разнесе и като измиеш колата още на следващия ден като пуснеш чистачките на сухо и се дига егати прахоляка. Апа това с номерата е страшна глупост. Единственото, което ме успокоява е, че зимата, когато е гадно времето кьорав катаджия няма.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: писна ми от полиция и техните простотии
biol написа:тия от полицията съвсем полудяха
"Пътните полицаи ще глобяват за заскрежени стъкла и затрупани с киша номера на автомобилите"
хубаво и преди винаги сутрин ако е валял сняг го почиствам
но кажете ми как да карам ако вали абсурдите станаха много
наи голямата простотия е киша по номерата
като не се чистят пътишата достатачно е да покарам 10 минути и цялата ми предница е в сняг
както и простотията за фаровете какав им е проблема на тия газове
преди некои го каза и съм съгласен - ако ще и 1000 крушки да светят от тая мърсотия по улиците фаровете стават черни
що не почнат да глобяват фирмите отговарящи за чистотата че пътя целия е в кал, а пък такова нещо да се изчисти снега и да све извози от пътя съм гледал само веднаж на витошка
и по телевизията за нормалните страни . Няма ли краи тия какво искат да си изхварля колата АБСУРДНИ АКЦИИ И НЕРЕАЛНИ ЦЕНИ НА ЗАСТРАХОВКИ
и никои да не кара по улиците освен правителствените марцедеси
да не говоря с простотията с тировете за гърция 2 гонини се караха през кои имот да мине магистралата и сега се чудят от каде да прекарат тировете
писна ми в европата на която ще станем ЧЛЕН или ЗАХАПЕМ ПО СКОРО ТАКАВ
селд цял двен разходка по улиците като се прибера обувките са ми чисти а тук колата трябва да я мия всеки ден за да се познава каква е
кои е тоя безумец къде му идват такива простотии в главата
Глупави хора...........за това знаеш ли като те дразнят какво направи.............направи си копие от книжката ти...............и като те спре тъп полицай................и каже.........Кооооооо е туааа бееейййй, кооо е туййй купиееее на книжкатъ тииъ..........му кажи пише ли в закона оригинал......не пише книжка...........и ще видиш как ще те погледне.......шефа ми така си кара Аудито.....................................със копие и досега никой не го е глобил............защото няма право естествено да глобява...........така че и аз така направих.

- gti_power
- Автомобил:
- Двигател:
само да вметна четох в. Стандарт днес , и освен за чистите номера и тн и тн .
пишеше "ще проверяват за изправни чистачки и вода в казанчето на чистачките"
страшна равоба, ма какво се Учудвате , живеем в България , страната на неограничените възможности ...
п.с. дано полицайте като ми проверяват водата в казанчето па да се сетят и маслото да ми видят как е и налягането на гумите че мен много ме мързи ...

пишеше "ще проверяват за изправни чистачки и вода в казанчето на чистачките"

страшна равоба, ма какво се Учудвате , живеем в България , страната на неограничените възможности ...
п.с. дано полицайте като ми проверяват водата в казанчето па да се сетят и маслото да ми видят как е и налягането на гумите че мен много ме мързи ...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”