Прагове

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
dimitrovv91
Автомобил:
Двигател:

Прагове

Мнениеот dimitrovv91 » Пон 07 юни 2010 10:27

Може да изглежда глупавичък въпросът ми, но съм нов и много бос в тези среди. Та въпросът ми - единият праг взе да се отлепя и предполагам, че ако го изчакам още малко ще го загубя. Здрав си е, няма никакви проблеми с него. С какво мога да го прикрепя, за да си стои стабилно на мястото ? :beer

Благодаря предварително за отговорите ;)

Потребителски аватар
SIMETO1
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 1999

Re: Прагове

Мнениеот SIMETO1 » Пон 07 юни 2010 16:55

Като за начало не лошо да уточниш за каква кола става на въпрос

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Пон 07 юни 2010 17:08

мисля че със силикон ще стане,ако не държиш на опрятния вид може и с видии :mrgreen:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 07 юни 2010 17:11

Колега, искаш да кажеш пластмасата където покрива самият праг?! Ако е за нея, вземи някоя двойно запепяща лепинка, или силикон. Ако неможеш сам по-добре отиди в някой сервиз дето лепят брони, ще ти вземат не повече от 5 лева и ще ти го оправят!

tvt555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tvt555 » Пет 11 юни 2010 0:23

Възможни са всякаки интервенции от твоя страна - кеф ти със силикон, кеф ти с видии, но ако става на въпрос за Г3 самият пластмасов праг се състои от 4 части плюс 2те капачета на краищата. Не стана мн. ясно от описанието коя точно част е взела да се разлепва. Една от частите представлява една шина или релса, на която се "нанизват" останалите. Тя стои залепена на металния праг. Виж дали я има защото преди това колата може да е имала удър и при ремонта да са си я спестли и да са лепили останалите части както са намерили за по-лесно. Най-добре качи снимка да видим за какво става на въпрос.. :wink:

Потребителски аватар
M-I-T-A-K-A
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот M-I-T-A-K-A » Пет 11 юни 2010 10:43

И моята така се беше разкачила отдясно :banghead: и като несъм я видял,почнала и вратата да я закача помалко и за 3-4 дни се беше откачила към 20 см и стърчеше супер грозно!
Невидях щипки има ли няма ли ,но го залепих с топъл силикон стана доста добре! :banana

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”