Къде в София да ми направят фланци за джантите
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Къде в София да ми направят фланци за джантите
Искам малко да изнеса колелата, ама не знам къде има стругар в София. Разбрах, че към такъв човек трябва да се обърна за да ми направи.
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Immortal написа:А и как ще цапат колата тези изнесени гуми,не е истина просто![]()
Предните са точно на нивота на веждата, дори с няколко милиметъра изкачат, а задните са 1cm и малко навътре. Задните каници са по-големи и ми се щеше да мръдна всички колела със 1-2cm да видя как стои, пък ако не ми харесва ще ги ползвам за зимните джанти

- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Данчо, ти чипове слагал ли си? Нали имаше някакъв вариант да се вдигнат конете от 150 на 180 (или нещо такова) само с хубав чип?Гумите са си ок и целия пасат е супер
Оправих си съединителя и сега върви доста повече! Преди като вклюа от 1-ва след 5000 на 2-ра и вместо гумите да се въртят, замирише на феродо

Гледах в форума на Tuning.bg за чипове и ми стана лошо! От 1.8Т мотор какви чудеса се правели....

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сложих си на задните колела и ги отместих с 20мм, благодарение на Gas. Стана много откачено
ще кача и снимки ако искате. Може и да опира ако се качат три вола отзад и доста багаж... ще пробвам все пак ама не вярвам да клекне толкова базирайки се на сегашните ми наблюдения. Гумите изкачат съвсем малко от калниците.
Искам да изкажа големи благодарности на Gas, който много ми помогна за цялата тази работа! В сервиза имаше много интересни неща.

Искам да изкажа големи благодарности на Gas, който много ми помогна за цялата тази работа! В сервиза имаше много интересни неща.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”