Здравейте, колеги съжалявам ако "спамя", но не съм намерил тема с проблем като моя. Та по същество вкарах си колата в бокса за смяна на тампони отпред и отзад, нови амортисьори отпред(сложих двойно действащи), шарнири и тампон на макферсон. 1 седмица преди да влезе при докторите колата мина на нови джанти и нямаше този проблем. След като взех колата от сервиза се появи странен проблем до 100-110км/ч колата върви идеално или поне не се усеща, но от там нагоре предницата започва да подскача, на 150 е просто неконтролируема

, но не е от крива гума самото подскачане е друго. Върнах колата и се скарах на "майсторите"

. Разбира се на следващия ден ми се обадиха да отида да я взема и проблема бил в предните ми гуми, цитирам "Получава се аквапланинг, защото гумите са пластмасови" много ми стана интересно как чисто нови гуми Bridgestone Potenza могат да са "пластмасови" и какъв е тоя аквапланинг на сух път, по скоро би се казвал еърпланинг както и да е. Веднага сложих старите джанти (фабричните 14-ки) и за голямо тяхно учудване проблема съществуваше пак, в същото време метахме новите ми джанти на друга кола и естествено нямаше "аквапланинг"

. Понеже те нямали идея от какво можело да е Ви моля да помогнете с предложения към умните ми майстори