После пристигнахме.

Някои вече ни чакаха.

И седнахме.

От Пловдив дойде и част от украсата.

и се украсихме

На сутринта пихме кафе и много микици и пържени филийки (някой ги плащаха по 15 лв.

и се тръгна към трасето. За съжаление то не беше подходящо за истински гонки с директна елеминация.
Имаше малко проблеми със светофара (оказа се, че акумулатора е паднал. Тук много помогна Васето. Просто свали своя от колата.

Други макар и "дезертьори" също много помогнаха. (Евала Съни!)

Малко по-късно благодарение на Тони Дакова Маркетинг Мениджър в Порше БГ.

Янкоооо, това, че си на снимката няма нищо общо с това, че беше дошъл "Батко"!
Благодарим, че дойдохте и уважихте както с присъствието си, така и с подаръците за нашия събор!!!
Ето го и "Батко"

И гонките започнаха.

Едно малко неприятно преживяване за Морския, но нещата се оказаха не толкова черни и всичко приключи добре.

Имаше и Съдии (Маршали тъй да се каже)

"Батко" също се пусна

След това дойде ред за малко кебапчета с бира и награди.

И докато някои ги награждаваха, други "дезертьори" размишляваха дали да не се върнат към фирмата.

То има защо да се замисли човек.

Други под влияние на някои не до там добросъвестни модератори смениха обеците си със значки.

Прибрахме се, поиграхме карти. Слънцето започна да залязва

и подредиха масата.

Отново седнахме

Някои спечелиха награда "Най-грозен къркач"

Не бяха пропуснати и най-малките "фенове"

Сега едно лирично отклонение.
Това момченце по-долу е много стеснително и се притесняваше цяла вечер. Е как не продума нещо до като бяхме на масата. Като седна и нещо ожадняло ми се стори. Преценете сами!!!

пак му наляхме

едно "Наздраве" можеше да каже поне, а той мълчи ли, мълчи и само повдига чашата.

Но има и други хора в този клуб.

На някои им се припика неистово!!! (ша дам само линк тук)

И така, докато Сара донесе своето изкуство.

тази втората торта също е от Пловдив, просто са я откраднали и пренабили в Перник.

Запалихме свещичките

Щях да забравя имаше и кратка заря.

организирана от Пипоне.

Тази сутрин пак по кафе и закуски

Посъбрахме някои работи

Обменихме малко снимки

и аз си тръгнах.
Толкова от мен! Прекарме си добре. Поне се надявам на всички, които бяха да им е харесало. Не всичко беше перфектно, но все още се учим как да ги правим тези неща.