Моля споделете ващето мнение за събора.
На мен НЕ ми хареса защото от цялта програма се изпалниха само няколко неща. Всичко ставаще много бавно.
P.S. Ако не е достатъчно ще пища и още.
Хареса ли ви събора в Елена??
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Има още какво да се желае! Драг-а не се състоя така, както беше планиран, макар и не по вина на клуба, забави се награждаването, което доста изнерви и умори всички. Но като цяло, идеята е ТРЕПАЧ!!!!
Казвайте кога и къде ще е следващия!
Това като допълнение: В никакъв случай не обвинявам организаторите от клуба в некомпетентност! Напротив! ПОЗДРАВЛЕНИЯ за всички тях!!! Справиха се чудесно!
Ииии... Моля, РАЗЧИСТЕТЕ ПИСТАТА!!
Казвайте кога и къде ще е следващия!

Това като допълнение: В никакъв случай не обвинявам организаторите от клуба в некомпетентност! Напротив! ПОЗДРАВЛЕНИЯ за всички тях!!! Справиха се чудесно!
Ииии... Моля, РАЗЧИСТЕТЕ ПИСТАТА!!

Последна промяна от radotom на Пон 05 юни 2006 10:03, променено общо 1 път.
- tedy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Най- лесно от всичко е да отправяш критики, недоволни винаги ще има, то е ясно.
Нека поздравим организаторите все пак, защото доста от провалилите се мероприятия не зависят само от тях, а, по въпроса за забавянето да организираш толкова много и различни хора никак не е лесно.
От мен поздрави за всички, които вложиха толкова много нерви и усилия да ни съберат и да се опитат да направят нещо хубаво, на Пловдив тийм специално за украсата и хубавите торти.
Нека поздравим организаторите все пак, защото доста от провалилите се мероприятия не зависят само от тях, а, по въпроса за забавянето да организираш толкова много и различни хора никак не е лесно.
От мен поздрави за всички, които вложиха толкова много нерви и усилия да ни съберат и да се опитат да направят нещо хубаво, на Пловдив тийм специално за украсата и хубавите торти.
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tedy написа:Най- лесно от всичко е да отправяш критики, недоволни винаги ще има, то е ясно.

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Хареса ли ви събора в Елена??
RaZU написа:P.S. Ако не е достатъчно ще пища и още.
ми не-не мисля че пищиш достатъчно!

ако си толкова оправен-аз те каня да организираш събора догодина! па да те видиме!

- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
RaZU написа:Моля споделете ващето мнение за събора.
На мен НЕ ми хареса защото от цялта програма се изпалниха само няколко неща. Всичко ставаще много бавно.
P.S. Ако не е достатъчно ще пища и още.
Не че съм била,но защо не опиташ да организираш ти такова голямо нещо??
От опит знам,че е адски трудно,а тези,които отиват наготово им е най-лесно да мърморят за каквото се сетят вместо да кажат едно благодаря!!
А и за да си изкараш хубаво зависи само и единствено от теб!!!
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- RaZU
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:ми не-не мисля че пищиш достатъчно!![]()
ако си толкова оправен-аз те каня да организираш събора догодина! па да те видиме!![]()
Правилно колега няма да успея да го направя добре. И за това няма да се захвана да го правя.
P.S. A аз просто искам да видя колко хора са доволни и колко не.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
За съжаление винаги има нещо, което да развали всеобщото добро настроение.
В случая пътностроителната фирма извършваща ремонта на пътя Твърдица-Елена обяви бойкот на общината и VW-клуба.
Забраниха ни да използваме трасето, което използвахме миналата година с абсурдния довод:"Ще изровите новият асфалт!"
За да са достатъчно сигурни, че няма да правиме драг-а там изкараха всичките си машини на пътя и започнаха ремонтни дейности.Действието се разви в събота 03.05.06 на обяд.
Не стига, че развалиха цялата ни организация а отгоре на всичко затрудниха движението на колите защото хотела беше точно в този участък.
Като резервен вариант общината и полицията в гр.Елена ни предоставиха прав и дълъг участък извън града.
Но злото никога не идва само.
Трасето беше много далече на около 10км. от предвиденото място.
Постарахме се да го обезопасим, но след първата "дръпка" се видя, че е много опасно.Пътя беше много тесен и колите се движеха на 20-30 см. една от друга.
По-добрият вариант е, че драга се провали отколкото да станат инциденти с участници или с публика.
Поради стеклите се обстоятелства решихме на място колите да се пускат за време.
Наистина не разполагахме с техника като на Божурище и времената не могат да претендират за точност. затова и не ги обявихме публично.
Победителят в клас GTI даде 15 ниски :wink:
От тук насетне се получи верижна реакция и програмата се разби тотално.
Състезанието за бърза смяна на гума отпадна.
Награждаването се забави защото не можехме да съберем всички участници в събора.колкото и странно да звучи имаше и загубили се.
Все пак направихме каквото беше по силите ни.
Благодаря на Порше-БГ за оказаното съдействие и толерантност.
Благодаря на всички участници в националния събор на Фолксваген.
Благодаря на Бога ,че се разминахме без инциденти.

В случая пътностроителната фирма извършваща ремонта на пътя Твърдица-Елена обяви бойкот на общината и VW-клуба.
Забраниха ни да използваме трасето, което използвахме миналата година с абсурдния довод:"Ще изровите новият асфалт!"
За да са достатъчно сигурни, че няма да правиме драг-а там изкараха всичките си машини на пътя и започнаха ремонтни дейности.Действието се разви в събота 03.05.06 на обяд.
Не стига, че развалиха цялата ни организация а отгоре на всичко затрудниха движението на колите защото хотела беше точно в този участък.
Като резервен вариант общината и полицията в гр.Елена ни предоставиха прав и дълъг участък извън града.
Но злото никога не идва само.

Трасето беше много далече на около 10км. от предвиденото място.
Постарахме се да го обезопасим, но след първата "дръпка" се видя, че е много опасно.Пътя беше много тесен и колите се движеха на 20-30 см. една от друга.
По-добрият вариант е, че драга се провали отколкото да станат инциденти с участници или с публика.
Поради стеклите се обстоятелства решихме на място колите да се пускат за време.
Наистина не разполагахме с техника като на Божурище и времената не могат да претендират за точност. затова и не ги обявихме публично.
Победителят в клас GTI даде 15 ниски :wink:
От тук насетне се получи верижна реакция и програмата се разби тотално.
Състезанието за бърза смяна на гума отпадна.
Награждаването се забави защото не можехме да съберем всички участници в събора.колкото и странно да звучи имаше и загубили се.
Все пак направихме каквото беше по силите ни.
Благодаря на Порше-БГ за оказаното съдействие и толерантност.
Благодаря на всички участници в националния събор на Фолксваген.
Благодаря на Бога ,че се разминахме без инциденти.