fill написа:Мигачите не се използват масово не си ли свикнал.![]()
Скоро карах зад един на който не му работеха и двата стопа и замалко да му влезна в багажника.
ogogin написа:
Лошото е че след като му влезеш в багажника, стоповете вече нямада работят и тогава ходи доказвай..... Има ги много такива!
G-HELL написа:...То каквото и да стане, който е отзад е виновен...
muns61 написа:Затъмняването на стопове трябва да се приравни към минаване на червено! Колко идиотчета съм благославял, не само аз, дет са се оляли със спрея! Както е направен, така да се кара.
muns61 написа:Затъмняването на стопове трябва да се приравни към минаване на червено! Колко идиотчета съм благославял, не само аз, дет са се оляли със спрея! Както е направен, така да се кара.
theultimate написа:Не са оргинални. Оргиналните на трабанта са червени стопове и габарити и жълт мигач. Има по-готина версия с бял мигач и споменатата мизерия с изцяло бели стопове. Също както изцяло черните за голф - трябва да ги забранят.
ivo_555 написа:Днес в качеството си на стриктен пешеходец, бих искал да отправя един много сърдечен поздрав към майките, и др. роднини от женски пол, на всички които още не са разбрали, че дори и да им свети зелено докато завиват, пешеходците на които също им е зелено са с ПРЕДИМСТВО!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта