Некоректен колега с ник "venho"-Венцислав Дамянов
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stinka
- Автомобил: pasat b5 i pasat b3
- Двигател:
Некоректен колега с ник "venho"-Венцислав Дамянов
Колегата не благоволи да ходи в офиса на Еконт да си получи пратката пповече от 10-дни,като същевременно ми писа на лс че е взел пратката.Ето и за кой става дума "super bace vzemam gi s ekont mojesh li da mi g i pratish ili da svurja po nqkakuv na4in moi priqtel ot sf s tebe dfa gi vzeme ako puk si navit s ekonta dannite sa mi grad veliko tyrnovo do ofisa na ekont kvartal kolio fi4eto do vencislav krasimirov damqnov tel 0884747873 blagodarq ti predvaritelno".Няма да обеднея с тези транспортни разходи ,но все пак такива хора нямат работа в този форум.Ако Венцислав има някакъв отговор - на лс или тук/щото по телефона е неоткриваем/..
Re: Некоректен колега с ник "venho"-Венцислав Дамянов
Разбирам те колега, много е гадно, немога да разбера как има такива хора, може по всякаква причина да неможеш да намериш парите,но звънни,кажи, предполагам че всеки ще прояви разбиране. Мишоци....
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
От тоя Venho само с 6 мнения до тук във форума и най-вероятно всички в "Купува" и "Продава" какво очакваш. Надали някой друг от форума го познава въобще кой е
Как се наемате да търгувате с подобни хора - незнам
Аз ако бях на твое място нито ще му пратя нещо просто ей така, нито ще си купя нещо от него без да го видя предварително
Днес например си купих едни джанти от форума, като човека който ги продаваше се е регистрирал с целта да си пусне джантите и беше само с едно мнение. Обадих се на колегата Freesoul, за което още веднъж му благодаря
да отиде с парите и да ги види, така че ако са хубави да ги вземе. Джантите са си супер, взел ги е и ще ми ги изпрати 

Днес например си купих едни джанти от форума, като човека който ги продаваше се е регистрирал с целта да си пусне джантите и беше само с едно мнение. Обадих се на колегата Freesoul, за което още веднъж му благодаря

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Stefan написа:От тоя Venho само с 6 мнения до тук във форума и най-вероятно всички в "Купува" и "Продава" какво очакваш. Надали някой друг от форума го познава въобще кой еКак се наемате да търгувате с подобни хора - незнам
Аз ако бях на твое място нито ще му пратя нещо просто ей така, нито ще си купя нещо от него без да го видя предварително
![]()
Днес например си купих едни джанти от форума, като човека който ги продаваше се е регистрирал с целта да си пусне джантите и беше само с едно мнение. Обадих се на колегата Freesoul, за което още веднъж му благодаря![]()
![]()
да отиде с парите и да ги види, така че ако са хубави да ги вземе. Джантите са си супер, взел ги е и ще ми ги изпрати
Еми да, ето това е начина!
Затова Барбуков имаше една много добра идея, която явно работи и ако повечето се придържат към нея не би трябвало да има проблеми.

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Stefan написа:От тоя Venho само с 6 мнения до тук във форума и най-вероятно всички в "Купува" и "Продава" какво очакваш.
Това не е критерий според мен.
Аз си продадох таблото на този човек - с 1 мнение е, ама е пич.
Познавам и още доста хора от форума, който са с по 5-6 мнения, но са точни

Според мен това, че някой е с 1000+ мнения, не го прави коректен.
Или си си путк@ или не си.
Ако ще и с 1 мнение да си

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Напълно подкрепям Лучи 

И аз така мисля, дори и 1000 мнения да имаш, те не те правят коректен, просто колегата е трябвало да постъпи по друг начин.
- stinka
- Автомобил: pasat b5 i pasat b3
- Двигател:
Съгласен съм с повечето от по горе писалите колеги .Поне младежа да беше вдигнал ,кого го потърсих по GSM-ма.Става дума за наложен платеж -5 / ПЕТ /лв. ,бях съгласен да го махна-да плати транспортал.А колегата ме излга ,че е взел пратката.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”