Дунев - мошенници по време на криза

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Дунев - мошенници по време на криза

Мнениеот Aneto » Пет 04 юни 2010 15:30

направо ми иде да крещя..... или да се разплача.... не знам кое ще подейства повече.....
Не за първи път отивам в сервиза на Дунев на Червено знаме, до сега винаги са били коректни и точни. Но такива са времената - криза е - всеки гледа да изкара нещо отгоре.
Да, ама завинаги ме изгубиха като клиент.
Историята - отивам да сменят гърнето - питом изрично и казвам, че ме интересува най-вече цената. Казват ми - 70лв гърнее и 30лв работа. Супер. Ето след малко идва момчето и ми обяснява, че било добре да смени и средното гърне, още 30лв, но цената за работа е същата. Моля да ми сложат и нов възд. филтър - 5лв.
Демек за 135 лв тотал.
След час получавам сметката - 180лв че и отгоре :shock
Тоест с 50 лв над цената, която ми е обявена.
И се оказва, че за работа писали двойно от първоначалното, плюс гърнето вместо 30 го написали 47 и ей такива ми ти игрички. Ония половин час ми обяснява, че това оскъпяване било заради някакво тампонче от 8лв дето били срожили. Е, ама 8 е различно от 50 нали???2
Дойде младия Дунев и много културно му обясних, че повече никога няма да стъпя в неговия сервиз.
Разбирам да си сложат 5,10лв отгоре, но 50..... малко прекалиха.... И то да го направят на някой с бмв или ауди - иди дойди. Ама аз карам голф двойка на 20 години..... ясно е, че не съм от паралийте...
Така че, колеги - далече от мошенници, които искат в кризата да изкарат някой лев в повече.
никога повече сервиза на Дунев!!!!

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Re: Дунев - мошенници по време на криза

Мнениеот Гергин » Пет 04 юни 2010 17:10

Дунев ми е стар познайник. Като работех в една фирма за сервизно оборудване.
Няма такъв "кърпел". Поръчва и се почва ма да плата утре, ма аре други ден ама не ми стигат два лева ще ти ги дам другия път, естествено не ги дава. Жена му още по зле. Верно хубава ама след третата среща не исках да я гледам. И говоря за суми от около 70- 150лв. :shock Купуваше най, най скапаните и евтини инструменти и да не казвам какви ги правеше в сервиза, че ме е срам. За цените не коментирам щото ще се запусна. Познавах му и майсторите, бегай мани.

julo
Автомобил: polo 1.9d
Двигател: aef

Мнениеот julo » Чет 22 юли 2010 0:35

На мой познат тези "специалисти" му смениха ангренажен ремък на Пасат в6 тди, който му превъртя по пътя за морето и му смля двигателя- наложи се основен ремонт да прави, не при тях разбира се, защото те не давали гаранция за частите, които вграждат и не му поеха щетите- невероятна наглост, която само тук може да се случи

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 22 юли 2010 0:59

Чудя се, как се натресе точно на тези мошеници. На две крачки от тях са АСПО - ауспуси, гърнета и др. подобни и цените са разумни. И още нещо, имате предварителна уговорка за цената, защо си платила по-голама сума? Плащаш уговореното и да духат супата. Ако ти бяха поискали 300лв. к'во правим?

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 22 юли 2010 10:44

julo написа:На мой познат тези "специалисти" му смениха ангренажен ремък на Пасат в6 тди, който му превъртя по пътя за морето и му смля двигателя- наложи се основен ремонт да прави, не при тях разбира се, защото те не давали гаранция за частите, които вграждат и не му поеха щетите- невероятна наглост, която само тук може да се случи

:hmmmm :hmmmm :hmmmm :hmmmm :hmmmm има много неща, които могат да объркат преди да ти оставят хлабав ангренажа. Имах А6 С5 с тоя мотор и знам за какво разглабяне иде реч докато стигнеш до ангренажа. Това да стигнат до там и да събрат всичко без да има други грижи звучи меко казано съмнително. Или твоя човек е искал да мине тънко от към части :?: кой знае... Аз като се интересувах през далечната 2006-та доста сервизи искаха 4 цифрена сума за тая манипулация + части.

javor_bg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот javor_bg » Чет 21 окт 2010 22:49

Споделям мнението за Дунев ! Некадърници отвсекъде.

Потребителски аватар
kbot
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kbot » Пет 22 окт 2010 9:50

Съгласен. Взеха ми 50 лв. за смяна на ремъци на Жипката - работа за 10 мин. и отвиване на една гайка на лесно място, ама като нямах още пустите англичански инструменти :banghead:
А като отивах се чудех що навсякъде из квартала опашки в събота, а при тях няма ...

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”