Не за първи път отивам в сервиза на Дунев на Червено знаме, до сега винаги са били коректни и точни. Но такива са времената - криза е - всеки гледа да изкара нещо отгоре.
Да, ама завинаги ме изгубиха като клиент.
Историята - отивам да сменят гърнето - питом изрично и казвам, че ме интересува най-вече цената. Казват ми - 70лв гърнее и 30лв работа. Супер. Ето след малко идва момчето и ми обяснява, че било добре да смени и средното гърне, още 30лв, но цената за работа е същата. Моля да ми сложат и нов възд. филтър - 5лв.
Демек за 135 лв тотал.
След час получавам сметката - 180лв че и отгоре

Тоест с 50 лв над цената, която ми е обявена.
И се оказва, че за работа писали двойно от първоначалното, плюс гърнето вместо 30 го написали 47 и ей такива ми ти игрички. Ония половин час ми обяснява, че това оскъпяване било заради някакво тампонче от 8лв дето били срожили. Е, ама 8 е различно от 50 нали???2
Дойде младия Дунев и много културно му обясних, че повече никога няма да стъпя в неговия сервиз.
Разбирам да си сложат 5,10лв отгоре, но 50..... малко прекалиха.... И то да го направят на някой с бмв или ауди - иди дойди. Ама аз карам голф двойка на 20 години..... ясно е, че не съм от паралийте...
Така че, колеги - далече от мошенници, които искат в кризата да изкарат някой лев в повече.
никога повече сервиза на Дунев!!!!