Petrolhead написа:hooligans написа:и 20 000 лв да ги направят , па че си карам с 200
къде ще караш с 200 бе, той твоя камион не ги вдига![]()
![]()
190 на равно дига

Petrolhead написа:hooligans написа:и 20 000 лв да ги направят , па че си карам с 200
къде ще караш с 200 бе, той твоя камион не ги вдига![]()
![]()
Petrolhead написа: освен това камерите не питат каква кола караш и колко пари имаш в портфейла.
///HAMANN/// написа:
Хаха колега явно не си минавал с рушвет за да ти изтрият записчето в кат , така че не говори глупости , тука е България и всичко е възможно , по телефона се решават тия неща с камерите не си мисли
///HAMANN/// написа:Petrolhead написа: освен това камерите не питат каква кола караш и колко пари имаш в портфейла.
Хаха колега явно не си минавал с рушвет за да ти изтрият записчето в кат , така че не говори глупости , тука е България и всичко е възможно , по телефона се решават тия неща с камерите не си мисли
Petrolhead написа:
ясно е че имаш има лек за всичко, но нали живеем с надежда да станем нормална държава
luidio написа: като хората на правилните места как си трее,теея ограничения са ми ги писали за москвичите където немат никви спирачки са която и да е кола спира в пъти по добре от тъпия мохо то пътища не останах те ограничения ми прават или на околовръстното
koky_1 написа:luidio написа: като хората на правилните места как си трее,теея ограничения са ми ги писали за москвичите където немат никви спирачки са която и да е кола спира в пъти по добре от тъпия мохо то пътища не останах те ограничения ми прават или на околовръстното
Моомчеее,барай ми скоростния лост ве, голФо ти нема спирачки.Алекото има и на двата моста дискови тъй че no comment.А това за образованието ме разби....![]()
![]()
profesor humel написа:... ебати и даржавата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: MyLens и 24 госта