Локална среща в Бургас - 10.06.2006г.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Локална среща в Бургас - 10.06.2006г.
Здравейте колеги, утре пътувам до Бургас по работа и в събота вечер ще съм в града. Телефоните ми са 0888 23 77 51 и 0877 104 144. Ако искате може да се видим някъде за по бира 

Последна промяна от dobrin на Пет 09 юни 2006 20:29, променено общо 1 път.

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:Никакъв проблем казваш кога и къде и идвам
ХАХАХАХАХАХА ЩЕ ДОЙДА С РЕЙСА ЩОТО КОЛАТА МАЛКО..
Само кажи място и час и съм там
Е там е работа, че мястото трябва ти да го кажеш, щото не съм наясно с Бургаските потайности
 . Аз ще бъде на хотел в кв. Крайморие, така че ще дойда от там до центъра на града. И да е не що по лесно за стигане щото да не стана разноглед
 . Аз ще бъде на хотел в кв. Крайморие, така че ще дойда от там до центъра на града. И да е не що по лесно за стигане щото да не стана разноглед   докато стигна. По принцип лесно се ориентирам, ама за всеки случай.
 докато стигна. По принцип лесно се ориентирам, ама за всеки случай.  Предложи къде, мога да дойда да те взема, ако си по път.
 Предложи къде, мога да дойда да те взема, ако си по път.- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:Добре няма проблеми кажи колко часа ще си в бс ще ти звънна и ще отидем някаде на по бира
Казваш колко часа да ти звънна и ида
Пусни си и ти телефона, защото не знам към колко ще се освободя. Най - вероятно ще съм в града към 13.00 - 13.30, но цял следобяд ще има работа. Предполагам към 19.00 ще съм свободен вече. Телефоните са ми горе в първия пост по темата. Ако измислиш къде да ходим, пусни информацията тук за да могат и други колеги да дойдат.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:Ми освен Добри да дойде пак август към Бургас-тогава ще бъда на гости та нашите и ще гледам пак да се съберем-ТАКА КАКТО ХУБАВО ГО НАПРАВИХМЕ ПЪРВИЯ ПЪТ

БУРГАЗЛИИ-СЪБУДЕТЕ СЕ!

Веско, айде да те возя към Бургас. В неделя те връщам. Има място в колата, ще бъда сам с една клиентка. Тръгване утре в 08.00. Връщане някъде следобяд в неделя.