Как да спася халогените...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
Как да спася халогените...
Всичко са ми откраднали снощи - мигачи, халогени, капачки... направо съм болен днес..., гледах другите теми, пък видях и на снимките от срещата много готина идея с едни мрежички, чия е колата?
- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
направил съм с алуминиевата мрежа по формата на халогена нещо като опаковка за самия халоген. ако можех и на самите фарове щях да сложа, ама няма да се вижда през ситната мрежа. наистина може да се захванат отзад самите мрежи с тел. идеята е именно да се налага да се счупи ако искаш да го откраднеш или поне да ти задейства алармата. преди няколко седмици ми откраднаха лайсните, но не са си играли с халогените, най-малкото защото изглеждат здраво закрепени. иначе всички знаете че трябват 3 секунди за да се свалят самите халогени - много лесно е направено. а така всеки крадец ше се замисли колко време ше му отнеме повече за да смъкне скапаните халогени и най-често ще отмине колата.
да не говоря че ми харесва и като стил пернишки тунинг. ако искате още инфо - питайте.
да не говоря че ми харесва и като стил пернишки тунинг. ако искате още инфо - питайте.