странен проблем с чистачки
странен проблем с чистачки
Венто 92 г бензин . проблема е че ми изгоря моторчето за пръскалките за чистачките и понеже ми се намираше под ръка едно от Голф 2 изолирахме отвора за задната чистачка за да работи само на предните стъкла.проблема е че не работи (от време на време пръска ама много рядко) а машинката се чува че работи..някакви идеи за причина защото за мен това е много странно тъй като от време на време сработва
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: странен проблем с чистачки
И аз мисля, че имаш някакъв боклук в маркучето - извади маркучето от дюзите и включи моторчето да източиш няколко литра.
На мен като ми се като ми се запуши задната дюза помолих момичето в автомивката да пръска с водоструйката от няколко сантиметра право в дюзата и пръскалката се оправи.
На мен като ми се като ми се запуши задната дюза помолих момичето в автомивката да пръска с водоструйката от няколко сантиметра право в дюзата и пръскалката се оправи.
ем пробрахме да прекъснем връзката още в началото за да видим дали е запушено ама въобще не стига вода до това място а до него са кум 20 30 санта маркуч от моторчето,сякаш неможе да направи налягане за да стигне до пръскалките а моторчето е силно щото когато пък тръгнат пръска много силно
ако си взема моторче което си е точно за Венто дали ще се оправят работи защото не ми се дават излишни пари а нямам друго Венто под ръка
Според мен моторчето от голфа, което си взел е працакано.Моторчетата за голф би трябвало да правят по-голямо налягане, нали трябва да закарат вода и до задния джам.
Пробвай с друго от някой приятел
Пробвай с друго от някой приятел

вкарай препарат, аз слагах за миене на чиний, маркучите се отпушваха пък прозореца блестеше от чистота

- angel4o9497
- Автомобил:
- Двигател:
колега да не си запуши тоя отвор дето не трябва.когато подадеш + и - на моторчето пръска от единия отвор ако размениш кабелите (обърнеш движението на моторчето)ще пръска през другия
проблема е решен.намираше ми се още едно моторче от голф 2 и с него сичко работи.явно не ми върви на моторчета.мерси за съветите
TiL написа:antonco написа:вкарай препарат, аз слагах за миене на чиний, маркучите се отпушваха пък прозореца блестеше от чистота![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти какво мислиш слагам аз
има добър ефект а

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Аз мойте ги отпушвам с оцет (на принципа "ако искате всичко да ви е наред пийте винен оцет"
)
Помага много а и не е агресивен към маркучите нито към боята просто го добавям към течността вътре.
Помага много а и не е агресивен към маркучите нито към боята просто го добавям към течността вътре.
Pavcho2 написа:Аз мойте ги отпушвам с оцет (на принципа "ако искате всичко да ви е наред пийте винен оцет")
съгласен съм, но +совете на препарата са,че прочиства маркучите, стъклото се почиства доста доволно пък и в купето мирише на хубаво (естествено ако е хубав препарата)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”