Питам защото, сложих моторче от друга кола и когато дам контакт моторчето върти непрекъснато(моторчето е от Самара и пасва идеално и е само 10 кинта)
Ел. схема на .задната чистачка
-
aifos
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.9 TDI
Ел. схема на .задната чистачка
Колеги ,можели някой да ми каже всяко едно от 3-те кабелчета на буксата за задната чистачка какво е.
Питам защото, сложих моторче от друга кола и когато дам контакт моторчето върти непрекъснато(моторчето е от Самара и пасва идеално и е само 10 кинта)
.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Без да съм абсолютно сигурен. Мисля че са един минус, един постоянен плюс който минава през през прекъсвача в редуктора и един плюс който се подава за кратко от релето за да задвижи първоначално моторчето. Наскоро правих профилактика на моята задна чистачка но понеже проблема беше механичен не обърнах особено внимание на електическата част.
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Vasseto написа:Пръскалката е прекарана през оста на рамото на чистачката.Като вземеш моторчето от страната на чистачката захващаш пластмасата и дърпаш леко.Ако не тръгне по-силно и заклащаш на ляво на дясно.Ако пак не псуваш и дърпаш,но внимаваш да не я шчупиш.Цената е към 10лв.Внимателно.
Лека поправка - цената на нова такава в Юнитрейд е 15 лева (14 и стотинки) с ДДС.
Re: Ел. схема на .задната чистачка
aifos написа:(моторчето е от Самара и пасва идеално и е само 10 кинта).
Колега,от къде го купи,защото мойто ми надува главата яко...