Рожен 2010 - 7ми VW събор

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Re: Рожен 2010 - 7ми VW събор

Мнениеот Fripon_X » Пет 20 авг 2010 11:25

Stefan написа:Това на Рожен ще е събор на коли а не на алкохолици :!:

Ако някой ще дойде само за да се напие и да прави глупости, с които рискува да провали събора на останалите - по-добре да не идва :!:

Към тези, които не им е много ясно положението - Роженския събор е незаконен, тъй като е много сложна процедурата да се узакони по всичките му там изисквания. Както сме се събрали, така могат да ни изгонят по всяко едно време :!: Мислете какво правите, за да не провалите събора и на останалите, които са били път чак от другия край на България :!: :!: :!:

Евала. Това на повечето хора им е пределно ясно и според мен не е нужно да вземаш буквално думите на всеки. Аз лично отивам да видя наистина красиви коли да се запозная и опозная с хорат и да можеме да седнеме на по чашка бира на свеж въздух. На Крушуна аз лично за инциденти и изцепки не съм чул освен в 3 часа пез ноща да катериш на прекъсвач кола без генерация, но колеги всякакви. Скара бира моабет и наслаждаване на природа и коли така си го представям.
А ето за тези които искат да ги угрее в петъка viewtopic.php?f=4&t=216996

Последна промяна от Fripon_X на Пет 20 авг 2010 11:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Пет 20 авг 2010 11:28

Ако някой ще дойде само за да се напие и да прави глупости, с които рискува да провали събора на останалите - по-добре да не идва :!:

Към тези, които не им е много ясно положението - Роженския събор е незаконен, тъй като е много сложна процедурата да се узакони по всичките му там изисквания. Както сме се събрали, така могат да ни изгонят по всяко едно време :!: Мислете какво правите, за да не провалите събора и на останалите, които са били път чак от другия край на България :!: :!: :!:

Под пие имам предвид с компания,веселие и такива.Явно погрешно се разбираме.Да се надявам, че повечето колеги на който им се пие във весела компания мислят като мен.Деня е за колите,вечерта за веселието :)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 20 авг 2010 11:30

Няма нужда от цитати и обяснения - това съм го написал всеки да си го знае за себе си и да си прави сметка какво върши :!:

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пет 20 авг 2010 11:32

Мислете какво правите, за да не провалите събора и на останалите, които са били път чак от другия край на България :!: :!: :!:

:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пет 20 авг 2010 12:16

Още някой да копне мнението на Стефчо?

Стефане, как хората се познават в думите ти не е истина mhihi

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 20 авг 2010 12:34

Аз съм оптимист относно тазгодишния събор!Събора определено не е за коли Стефане - по тази логика трябва да паркираме колите на поляната - и кой откъде е - колите да си говорят както във филма "Cars" mhihi
Събора е за фенове - отговорни за постъпките си - за прекрасната природа около тях - за прекрасното чувство да си част от една автомобилна мания - да срещнеш стари - да се запознаеш с нови съмишленици!!!
Колите са само ламарини - хората са тези които дават душа на тези събирания!
Моят призив е - бъдете весели , но без идиотщини - пазете чистота , да ни запомнят като съвестни - а не като прасета!!!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 20 авг 2010 13:58

Стефане за съжаление събор за автомобилни фенове, какъвто имаш предвид, във форум, където едва един процент са истински фенове на автомобили няма как да стане ....

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 20 авг 2010 14:12

Tyan написа:Стефане за съжаление събор за автомобилни фенове, какъвто имаш предвид, във форум, където едва един процент са истински фенове на автомобили няма как да стане ....

и останалите алкохолици mhihi
Събора си е събор.Какво има да става,става :wink:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 20 авг 2010 14:20

Нека си позволя да коригирам малко Стефчо - за мен това е събор за хората. Не е събор за коли, защото ако го кажем така повечето ще си помислят рацерщини. Не е събор и на алкохолици, въпреки, че повечето сме такива :oops:
Наистина нека сведем селските изцепки до 0. Който си знае мярката - да заповяда.
Ако някой обаче е решил да кара пиян, да демонстрира конски сили по поляната или пътя - да е готов да си тръгне веднага от събора, защото е напълно възможно да не бъде допуснат обратно, или да му бъдат отнети ключовете от автомобила до сутринта.

П.П. Страхо, ако за теб феновете на марката са 1% от регистрираните, за мен са повечко. Зависи от критериите ти за фен :)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 20 авг 2010 15:28

Напълно си прав, Иво, че всичко е до критерии ....ако под фен разбираме хора събрани от всякъде за да спамкат, или такива които си ходят нанякъде ей така, защото има нещо свързано с автомобили, нищо че тях грам не ги влече ... или пък тези на които идеала за живота им се изчерпя с това да се напият и да правят буен заешки секс в храстите така и до 99% може да ги докараме феновете ....ама ако преброим примерно ...колко бяха на WRC от всички регистрирани ..... ;)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 20 авг 2010 15:30

хахахаха,

ей па се сетиш за онова : "секс със животни" :063:

Потребителски аватар
GAZARA
Автомобил: VW GOLF-2
Двигател: 1.6 EZ 1990

Мнениеот GAZARA » Пет 20 авг 2010 16:32

Ta можах да се старпя с писаното по горе..за сабора за кои пил,кои не пил...Все пак два дни имаме време да си поогледаме колите-да откраднем някоя идеика и така..а ве4ерта е да се повеселим с колеги познати и непознати.....
И не забравяите--не отиваме в манастир,а на сабор.А не на сбирка//има разлика от сабор и сбирка и носете пове4е материал...
:обичам ви :обичам ви :обичам ви :обичам ви :обичам ви :обичам ви
:beer :beer :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ :BBQ

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 20 авг 2010 18:08

Леле, колко хора са се вслушали в думите ми mhihi Това за "събор на коли" имах друго изпредвид, но всеки ме е разбрал както му изнася :D но няма значение - яжте, пийте и мислете какво правите защото вие си носите отговорност за всичко :Mr Green Fun

И внимавайте със секса в гората, че ако редовно гледате новини, със сигурност сте чули че в околността е пълно с гладни мечета mhihi Изображение

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Пет 20 авг 2010 18:47

Ти сега да ги откажеш ли се опитваш или с 50 запакебу бърбркюта мечките да привлечеш :) mhihi :063: Стефане ще се видим петък около обед ти кога смяташ да си на поляната?

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 20 авг 2010 19:12

Основно в събота, но не ми пречи и в петък да намина, не ми е проблем :)

Върни се в “Организационен”