та ... харесвам си колата - останалото е dust in the wind ...
обаче ...
от скоро съм притежател на на 3-ка GTI 2.0 с чип тунинг - както и да е ... таралясник некъв ...
та на тоя голф при студен двигател всичко му е ок ... загрее ли започва да мени тихите обороти. преди месец се държеше като подпушен такъв ... отидох на диагностика - казаха - катализатора - махам ... права ... и слагам некво гърне "крафт" бла бла ... отпуши се да върви ... обаче проблема с оборотите си остана ... пак бях на диагностика и сигурно със 10 "майстори" говорих никой нищо конкретно не каза ... последния вика дюзите били запушени и с неква добавка карах един резервоар обаче ефекта от цялата хава е точно 0 !! ... щял да ме праща на чистене с ултразвук ... обаче немам доверие вече на "никой" и рекох да питам ... може някой да е имал подобен проблем ... загрее ли започва да ги мени да го еба вече ми писна по него пари да давам ... и все още от време на време го чуствам че не е на пълния си капацитет тоя двигател ... пак като че ли може още малко ама се юрне да бега и после пак нормално започне да набира ... незнам вече