Голф 3 прекъсва изведнъж
Голф 3 прекъсва изведнъж
Спрях на едно местенце да изпия едно кафе като преди това не съм имал такъв проблем,но забелязах че когато спрях форсирах колата до към 2000 оборота и завъртях ключа да угася, угасна но сякаш беше запалена и тресеше около 3-4 секунди след което отидох позабавих се около 1 час качих се в колата и когато запалих ми сменяше оборотите от 200 до 400 ( на Газ ). Форисирах я няма проблем псукам педала, задържа едни 100 200 оборота и угасва.Проверих свещите имаха лек нагар изчистих ги (Свещите са НГК триполюстни) кабелите мисля че са наред.На бензин след като смених бензинова помпа до 2000-3000 прекъсва яко неможе да се изфорсира изобщо, когато я паля едвам едвам си дига оборотите до 900.
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 3 прекъсва изведнъж
Голф 3 имат много мотори какъв е твоя по-точно?
Re: Голф 3 прекъсва изведнъж
извинявам се за пропуска мотора е 1.8 моно. Днес проверих делко,свещи смених, палец смених, бубината с комутатор смених ( имаше лека промяна на бензин само, газ все същото ) ремъка е наред не е прескочил зъб, не е от катализатора , центровахме я с стробоскоп има леко разминаване, но мисля че не е фатално.Колеги дайте съвети може ли да се окаже от богата смес и да дави колата т.е да смесва газ с бензин.???

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”